728x90

CR7 Voetbalschoenen

Op deze pagina vind je nieuwste CR7 Voetbalschoenen. Vergelijk eenvoudig & bestel de nieuwste CR7 schoenen!

Items per page:
Sort:

Items per page:

CR7 Schoenen met sokje 2017

Op deze pagina vind je nieuwste CR7 schoenen voor het voetbaljaar 2017. Cristiano Ronaldo voetbalt doorgaans op zijn eigen ‘CR7 schoenen’. Soms maakt hij een uitstapje, naar de normale Mercurial voetbalschoenen van Nike.

Op deze Cristiano Ronaldo voetbalschoenen pagina kun je eenvoudig de nieuwste kicksen van Ronaldo vergelijken van diverse aanbieders. Wij zetten ze namelijk voor je op een rijtje.

Welke CR7 voetbalschoenen kun je hier verwachten?

  • Nike Mercurial Superfly in AG en FG
  • Nike Mercurial Vapor AG en FG
  • Nike CR7 zaalvoetbalschoenen (IN) speciaal voor indoor.
  • Nike CR7 straatvoetbalschoenen (TF) turf. Speciaal ontwikkeld om de pleintjes te domineren.

Zoals je wellicht wel weet speelt Ronaldo op de Superfly editie. Deze editie is beter bekend als de ‘Nike voetbalschoen met sok‘. Dit is de dure variant van de Ronaldo voetbalschoen.

De Vapor editie bevat geen sokje en is daarom dan ook goedkoper dan de sok variant.

Cristiano Ronaldo voetbalschoenen

Wist jij dat de voetbalschoenen van Cristiano Ronaldo al teruggaan naar 2003? Helemaal onderaan deze pagina hebben wij een totaal overzicht in een video samengevat over de CR7 schoenen. Zo ook natuurlijk de complete ‘CR7 Chapter‘. Deze zeven Ronaldo voetbalschoenen zijn een ode aan de beste voetballer van de 21e eeuw. De 4-voudig Gouden Bal winnaar Cristiano Ronaldo heeft speciaal van Nike in 2016 een eigen ‘CR7 Voetbalschoenen lijn’ gekregen. In 2017 komen de laatste 2 edities van deze CR7 schoenen op de markt.

Uiteraard presenteren wij deze Ronaldo Schoenen voor 2017 ook op deze pagina. Vergelijk en bestel jouw nieuwste CR7 schoenen voor de allerlaagste prijs!

CR7 Schoenen Kids

Al deze CR7 schoenen zijn ook te verkrijgen voor Kids. Met uitzondering van de CR7 Voetbalschoenen met sokje. Vanaf maat 38,5 kun je deze Cristiano Ronaldo voetbalschoenen bestellen.

De ‘cr7 kids schoenen’ bestel je vanaf maat 28 bij de grotere webwinkels. Mocht je hier vragen over hebben dan kun je uiteraard altijd even FootballMag. mailen met jouw vraag!

Over Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo is al jaren hét gezicht van Nike. Of eigenlijk, zijn voetbalschoenen. Deze bekende CR7 Voetbalschoenen zijn enorm populair onder jongeren.

De Portugese superster is 1.85 groot en geboren op 5 februari 1985 in Madeira, een eilandje wat hoort bij Portugal. In 2003 verruilde Cristiano zijn geboorteplaats voor het koude Manchester. Hier groeide hij – onder het bewind van Sir Alex Ferguson – uit tot een ware Superheld.

In 2009 verruilde Ronaldo Manchester United voor Real Madrid, met de overgang was zo’n 94 miljoen euro gemoeid. Een gigantisch bedrag.

Ronaldo werd een superster 1e klas. Hierdoor zag ook Nike commerciële mogelijkheden voor Ronaldo. Het duurde niet lang voordat Nike speciale CR7 schoenen ging ontwikkelen.

Nike lanceerde vorig jaar een eerbetoon aan de ‘beste voetballer ooit’. Een 7-delige reeks voetbalschoenen, uitgebracht op diverse momenten. Op deze pagina vind je dus alle nieuwste voetbalschoenen van Ronaldo.

Of je nu Cristiano Ronaldo of Lionel Messi de beste voetballer vindt van de wereld, het maakt niet uit. De voetbalschoenen met sok Cristiano Ronaldo zijn zeker te weten de nummer 1 van de wereld.

Deze kicksen zijn zo bijzonder dat Nike een hele generatie aan schoenen heeft gepubliceerd. Wist je dat FootballMag.nl ooit ontstaan is door Cristiano Ronaldo’s voetbalschoenen? Er is zelfs een website genaamd ‘CR7Voetbalschoenen.nl’.

CR7 voetbalschoenen

Bekijk alle CR7 voetbalschoenen sinds 2003 in deze video!

CR7 Voetbalschoenen 2017
  • De allernieuwste CR7 Voetbalschoenen voor 2017.
4.9

Close