5 Tips die Geld opleveren met FIFA 21

Misschien heb je mijn vorige blog over het “Leukste bijbaantje van Nederland” ook wel gelezen. Ik schreef hierover uit pure enthousiasme.

Wat is er namelijk lekkerder dan op een zaterdag onderuit op de bank te FIFA’en en daarnaast ook nog een geld te verdienen? Prima zaterdag, al zeg ik het zelf. Ik wist niet dat het kon, daarom deel ik het graag onder mede-liefhebbers. 😉

Nog niet aangemeld? Meld je hier aan en speel al een potje online vanaf 1 euro.

Nu Tijdelijk:

100% verdubbeling van jouw stortbedrag!

Bijv. Stort 50 euro en krijg 50 euro extra speeltegoed met de code: FIFAMag

Update

Inmiddels ben ik ruim 6 weken onderweg en ik kan gerust stellen dat het niet tegenvalt. (Nee; geen lulverhaal over duizenden euro’s, maar wel leuk om wat te verdienen tijdens het gamen)

Vandaag deel ik je 5 tips die jou helpen geld te verdienen met FIFA 20 op Gamersaloon, op basis van 150+ gespeelde wedstrijden. Ja, ook verloren wedstrijden.

Met 10 wedstrijdjes kun je zonder al te veel moeite en risico ongeveer 20-40 euro pakken.

Tip 1. Kies zorgvuldig je tegenstander

Via de chat kun je aangeven voor hoeveel $ je een potje wilt spelen. Bekijk dan even deze speler door erop te klikken. Zo zag ik bijvoorbeeld deze speler: Bepaald geen hoogvlieger.

Gamersaloon

Daag hem uit.

Tip 2. Double

Veel spelers zijn hebzuchtig. Verlies je bijvoorbeeld een potje, daag je tegenstander opnieuw uit. Zeker als je bijvoorbeeld niet je ‘ wedstrijd’ hebt gehad. Nu je weet waar de tegenstander zijn zwakke en sterke plekken liggen, kun jij hem zeker pakken.

Probeer je verlies van de vorige match, (bijv. 2$) terug te verdienen en daag hem uit voor 4$. Enz.

Tip 3. Stop op het juiste moment

Wellicht een open deur. Maar ook jij kan bovenstaande speler zijn. Heb jij het lastig tegen een tegenstander, maar win je wel. Trap er niet in. Jij gaat de Double verliezen.

Kies zorgvuldig je prooi. Tip 4 is een pro tip.

Tip 3. Zoek naar Newbies

Misschien ben jij er zelf ook wel zo een. Maar nieuwe spelers zijn vaak ‘zenuwachtig’ als zij voor het eerst spelen voor geld. Zij passen hun speelstijl aan, rondtikken, geen actie durven maken of juist eerder een sliding inzetten.

Deze kun jij makkelijk hebben.

Tip 4. Ook Ultimate Team = Welkom

Heb jij een dodelijk FUT? Je kunt natuurlijk ook gewoon FUT vs FUT spelen. Ideaal om jouw uitgebalanceerde team al die uren hard werken terug te laten verdienen met het echte werk. Namelijk op Gamersaloon.

Tip 5. Maak gebruik van de zoekfunctie

Haha, mocht het nog niet lukken: Maak gebruik van de zoekfunctie en zoek letterlijk op ‘noob’.

Klaar voor het echte werk? Meld je dan aan of maak 20 dollar (15 euro) over. Volg bovenstaande regels, overschat jezelf niet en keep calm. Onthoud: Bouw langzaam je kapitaal uit.

fifa 17 woonkamer

Chillmode on, succes!

START HET SEIZOEN MET KORTING

Summer Sale

DIT VIND JE OOK VET

DEEL DIT ARTIKEL