Dé ideale festivaltent voor deze zomer

We houden allemaal van een feestje. Maar wat een stress brengt het opzetten van een tent met zich mee. Daar komt nu verandering in.

Quechua, dé nieuwe Festival tent

Het revolutionaire tenten merk Quechua biedt jou namelijk de mogelijkheid om jouw tent binnen 1 minuut te hebben staan. Heerlijk om al jouw vrienden te zien ‘strugglen’ terwijl je eerste halve literklep al open hebt getrokken.

Shop direct dé Festivaltent van deze zomer.

quechua-tent.nl

Quechua biedt een breed en diep assortiment aan als het gaat om tenten. Niet alleen geschikt voor tijdens festivals, maar ook voor de hele familie of een romantische trip met je vriendin.

De tenten van Quechua zijn niet alleen waterdicht, ook duisterdicht. Wat betekent dat jij eenvoudig je roes kunt uitslapen terwijl de eerste zonnestralen zijn intrede doet op het festivaltrein.

Benieuwd waar je zo’n Quechua tent kunt kopen? En wat het moet kosten?

Lees dan snel verder.

Waar koop ik een goede opvouwbare Quechua festivaltent?

Wij zelf zijn groot fan van tentengigant.nl, de grootste online aanbieder als het gaat om opblaastenten. Vergelijk eenvoudig de tent die bij jou past.

Je koopt op deze website namelijk al een opblaastent vanaf 30 euro.

Leuk. Maar hoe ruim ik die tent in godsnaam weer op?

Ook daar is een goede oplossing voor. De tent is eenvoudig op te vouwen via de volgende handleiding. Naast een enorm productaanbod neemt de website je ook mee in het wondere leven van het opvouwen van jouw tent.

Bekijk alvast deze informatie blog als je wilt weten hoe je binnen een paar minuten je tent ook weer eenvoudig in de daarvoor bestemde tas heb zitten.

 

START HET SEIZOEN MET KORTING

Summer Sale

DIT VIND JE OOK VET

DEEL DIT ARTIKEL