Deze 3 gadgets mag jij niet vergeten deze zomer

De zomervakantie staat weer bijna voor de deur. De eindexamens en laatste tentamens heb je (bijna) afgerond. De hoogste tijd om de balans op te maken.

Wat zijn eigenlijk de must-have zomergadgets voor deze zomer?

Wij gingen op onderzoek uit en hebben onze top 3 samengesteld.

Go Pro Hero

Absoluut de nummer 1 als het gaat om onmisbare gadgets. De Go Pro Hero. Deze Full HD action camera is perfect voor het maken van de ultieme aftermovie van jouw zomervakantie. Of je nu gaat Surfen in Zarautz of gaat feesten in Sunnybeach. Deze Go Pro kan absoluut tegen een stootje. Alsof het allemaal nog niet genoeg is kun je de Go Pro Hero zelfs meenemen de zee in.

Deze waterdichte action camera kan zelfs zonder extra omhulzing tot wel 10 meter diep opnames maken. Met een betaalbare prijs van € 218 voor ons één van de must-haves deze zomer.

go pro hero

In beeld: De Go-Pro Hero live in actie.

Wil je meer te weten komen over action camera’s en reizen? Neem dan een kijkje bij Heroshop.nl. Dé specialist in Go Pro Hero camera’s.

Nintendo Switch

De Nintendo Switch mag deze zomer absoluut niet ontbreken in jouw reiskoffer. Deze gameconsole is ideaal voor de lange busreizen die jij moet maken. Met de aankomende releases van o.a. andere Let’s Go Pikachu en de enige echte Pokéball Plus zit jij ook ná deze zomer gebakken met jouw Nintendo Switch.

Met natuurlijk alleen een Nintendo Switch en aankomende releases ga jij het natuurlijk niet redden tijdens een avondje stappen. Daarom raden wij de volgende spellen aan om in je koffer te stoppen:

  1. Super Mario Kart (ideaal als Multiplayer game)
  2. The Legend of Zelda: Breath of the Wild (ideale RPG welke je urenlang kunt spelen onder de parasol)

nintendo switch airplane

In Beeld: De Nintendo Switch is eenvoudig te besturen in de bus of in het vliegtuig.

Pockies

Om ook van het scherm weg te blijven hebben wij natuurlijk nog even dé mannen must-have van 2018 toegevoegd, de pockie! Je vraagt je nu natuurlijk af, wat is dat in godsnaam?

De naam Pockies verraad het al een beetje. Het is namelijk een onderbroek met zakken. Ideaal voor een brakke ochtend waarbij je moet sprinten naar het toilet en toch je telefoon mee wilt nemen.

Daarnaast leent de Pockies zich perfect als vervanger van de zwembroek. Ideaal wanneer de jouwe zo vies is van de beachparty van de avond ervoor of nog ruikt naar de Flugel van de Ski-Hut.

pockies

In Beeld: De Pockies onderbroek is te verkrijgen in diverse grappige varianten.

Heb jij nog een suggestie? Laat het ons weten in de reacties!

START HET SEIZOEN MET KORTING

Summer Sale

DIT VIND JE OOK VET

DEEL DIT ARTIKEL