Deze 5 producten maken jou een betere voetballer!

Oke, beter? Yeah right..denk jij vast.  Maar ken jij dat moment, dat je in je nieuwe kleren naar school gaat, of naar je werk? Juist, dit werkt als doping! Zelfvertrouwen is KEY om te presteren OP het veld..en misschien ook wel naast het veld..je weet immers nooit wie er kijkt op zaterdag of zondag 😉

  1. Weg met die oude voetbalschoenen, tijd om te shinen!

Weg met die tape om je voetbalschoenen en afgetrapte kicksen. Nieuwe voetbalschoenen hoeven helemaal niet duur te zijn. Zo koop je al voetbalschoenen vanaf € 19,99 voor kids en € 25,99 in een volwassen maat!

Oja, geen gekke merken ook gewoon Nike en Adidas!

oude voetbalschoenen

  1. Dat te kleine voetbalshirtje kan écht niet meer!

Draag jij nog dat ouderwetste Ajax shirtje met Litmanen achterop? Kom op..ga met je tijd mee en haal effe een nieuw setje kleren. Ook deze voetbalshirts heb je voor een spotprijsje bij de meeste winkels!

litmanen

  1. Nieuw Trainingspakkie, wel zo lekker met dit koude weer!

Schaf een nieuw trainingspak aan. In deze koude tijden trek jij toch niet dat lelijke jackie aan van Feyenoord in 2009 met de trainingsbroek uit 2007.

foute-jaren-80-trainingspak-neon

  1. Oefenen, oefenen en nog een oefenen!

Wist jij dat diverse voetbalwinkels jou wél helpen om een betere voetballer te worden. Denk aan: Pylonnen, ballen met elastiek of goaltjes met ‘trampoline-net’. Super vet om te oefenen!

pionnen

  1. Bandage, bandjes, warmtehouders en meer

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Ben jij zo’n type die ALTIJD last heeft? Maak het jezelf wat makkelijker. Bijvoorbeeld wanneer je vaak hamstringblessures hebt. Een compressiebroek of slidingbroekje scheelt letterlijk een jas!

compressie

Begin 2017 goed! Check de SALE

Profiteer van de SALE

START HET SEIZOEN MET KORTING

Summer Sale

DIT VIND JE OOK VET

DEEL DIT ARTIKEL