Wie is de Pokémon freak uit jouw elftal?

We hebben het allemaal gespeeld. Pokemon Blue, Red of Yellow op je Gameboy (color). Fanatiekelingen gingen zelfs door en kochten Zilver of Goud.

Na de versie kwamen andere rages in beeld en verdween Pokémon langzaam maar zeker uit het hoofd van de tieners geboren in de beginjaren 90.

Pokémon GO

Met de introductie in 2016 van Pokémon GO kwam een droom uit voor voor vele Pokémon liefhebbers. Het werd namelijk mogelijk om in real-time met je vrienden op Pokémon te jagen, midden in de stad. Jouw smartphone fungeerde als navigatie en Pokéball tegelijkertijd.

Waarschijnlijk heeft die Pokémon freak uit jouw team alle 151 pokémons gevangen uit de eerste generatie. We hebben goed nieuws. Hij kan wéér opnieuw beginnen.

Pokémon Quest is dé nieuwe gratis game op jouw smartphone.

Pokémon lanceerde begin deze week een gratis game op de Nintendo Switch, namelijk Pokemon Quest. Een soort Minecraft-achtige game waar je door Quests en Battles in een steeds hoger level komt met nieuwe waves Pokémon die je dien te verslaan, (of te vangen).

Het beste nieuws komt nog:

Het spel is namelijk eind juni gratis te downloaden. Dit kun je doen via de App Store van Apple of de Google Play store.

Pokéballs

Om het feest écht compleet te maken lanceert Nintendo in november – net voor de feestdagen – échte Pokéballs, speciaal voor het nieuwste spel: Let’s Go Pikachu. De officiële naam hiervan luidt: Pokeball Plus. De Pokéball Plus maakt jouw smartphone overbodig in jouw jacht naar nieuwe monstertjes. Op Pokeball.nl vind je de de laatste informatie!

Deze Pokémon doet namelijk voor jou hét werk. Hij maakt geluid of trilt wanneer er bijvoorbeeld Pikachu, Charmander of Zapdos bij jou in de buurt vliegt.

Wij zijn er 100% van overtuigd dat Nintendo met deze nieuwe zet Nederland opnieuw gaat veroveren.

Bereid jij je buren alvast voor op een invasie in hun achtertuin? Laat in de comments weten wat jij van deze twee nieuwe spellen denk!

pokemon go

Mega drukte in steden met bepaalde ‘Pokéstops’.

De redactie van Footballmag gaat snel verder met spelen. Aardig verslavend, dat Pokémon Quest.

Tip van de redactie:

Snel scoren in Pokémon Quest? Bekijk de Pokémon Quest handleiding.

 

START HET SEIZOEN MET KORTING

Summer Sale

DIT VIND JE OOK VET

DEEL DIT ARTIKEL