2 topmerken voor stijlvolle voetballers

Een voetballer hoort goed gesoigneerd op het veld te staan. Toch zijn de meeste voetballers ook naast het veld druk bezig met hun uiterlijke verschijning.

In dit blog geven wij je stijltips voor de derde helft. Met onderstaande merken val jij extra op.

Het merk voor de functionele voetballer

PME Legend is een merk gericht op stoere mannen. Waar PME Legend 25 jaar geleden voornamelijk gedragen werd door piloten tijdens spannende expedities is het merk de laatste jaren een stuk toegankelijker geworden.

Als echte strijder op het veld past PME Legend perfect bij een functionele voetballer. Ben jij zo’n voetballer die in het belang van het team speelt en die extra meters maakt voor zijn teamgenoten? Dan past de stoere PME Legend lijn van 2018 perfect bij jou.

Bekijk de volledige PME Legend lijn in de PME online shop.

pme legend 2018

In beeld: PME Legend

Het merk voor de nummer 10

VanGuard kleding past perfect bij de vrije voetballer. En dan bedoel ik natuurlijk dat type voetballer die zich niet snel druk maakt. Goed in de kleine ruimte, comfortabel aan de bal en daarnaast een avonturier op het veld. Als een ware generaal marcheer jij over het veld en dribbel jij langs spelers alsof ze er niet staan.

Dit type voetballer is precies het type voor VanGuard kleding. Hét kledingmerk voor de avonturier met een duidelijke bestemming. Als speler heb jij maar één doel: scoren.

Het merk VanGuard heeft net als jij ook maar één reden: stoere kleding ontwikkelen voor de ruige man.

Jij laat je niet druk maken en zal je in jouw stijlvolle VanGuard kleding rustig begeven naar de kantine. Daarnaast past deze kleding van dit topmerk perfect bij voetballers die niet met de auto maar met hun motor naar de voetbal komen. Ervaar de vrijheid in jouw VanGuard jeans.

vanguard kleding

In beeld: VanGuard jeans

Kortingscode VT Mode op VanGuard en PME Legend 2018

Bovenstaande merken kun je aanschaffen met een  tijdelijke korting tot en met 5 november 2018. Je bespaart namelijk 5% wanneer je gebruik maakt van de volgende kortingscode: VT-18LQFJLP

Zorg ervoor dat je klaar bent voor volgend seizoen. Bekijk bovenstaande merken en andere topmerken in de online shop van VT Mode.

Heb jij vragen of opmerkingen over bovenstaande, laat het dan weten in een reactie!

START HET SEIZOEN MET KORTING

Summer Sale

DIT VIND JE OOK VET

DEEL DIT ARTIKEL