Dit is een Must-Have voor Voetballers met Baarden

Een aantal weken geleden schreef ik er al een artikel over: Voetballers en Stijl. Dit blog kun je beschouwen als deel 2. Vandaag geef ik tips aan voetballers met baarden. (woeste baarden)

Scheer je regelmatig

Wist jij dat een baard net zoveel bacteriën bevat als een vieze toiletpot? Geloof me, het is écht waar. Om die reden is het dan ook van groot belang om je baard netjes bij te houden en de lange overbodige baarden weg te houden. Hoe langer en levendiger jouw baard is, hoe groter de kans dat jij de hele dag met jouw handen aan je baard zit te pulken.

Met jouw vieze handen draag jij indirect bij aan een bacterievolle baard. Niet echt smakelijk hé?

Ben je te lui om voor jezelf te zorgen, of heb je gewoon een hekel aan scheren? Kies voor gemak. Met een scheerabonnement krijg jij bijvoorbeeld maandelijks de juiste dosis scheermesjes én scheercrème door de brievenbus gepropt. Scheelt jou op je vrije zaterdag weer een bezoek aan de supermarkt.

Laat je verwennen bij de Barbier

Wist je dat er kapperszaken zijn speciaal gericht op mannen met mooie baarden? Bij bijvoorbeeld Schorem in Rotterdam moet je letterlijk weken van te voren een afspraak maken. Deze mannen hebben het scheren en bijhouden van een gezonde baard of snor tot kunst verheven.

Was je baard regelmatig

Het klinkt cliché maar was je baard iedere ochtend voor je naar school of werk gaat. Vrouwen zijn dol op mannen met baarden, mits deze verzorgd is. Je moet er toch niet aan denken dat jij na een heerlijke voetbalwedstrijd in de kantine zit en er een meisje op je afknapt omdat er nog een verdwaalde kaassouflé tussen je baard hangt.

Heb jij een baard en ben je er na het lezen van dit artikel helemaal klaar mee? Begrijpelijk en houd dit in je achterhoofd: Volgens FemmeMagazine zijn vrouwen óf dol op baarden, of ze het haten het. Denk dus goed na wat voor type jouw vriendin of toekomstig vriendin is. Er is blijkbaar geen middenweg.

Bonustip

Nummer 1 afknapper is dan ook een sikje. Vermijd deze ten alle tijden. Sla je slag met een budgetabonnement. Scheer je naar de website van Windmill Shaving en profiteer van mooie korting.

START HET SEIZOEN MET KORTING

Summer Sale

DIT VIND JE OOK VET

DEEL DIT ARTIKEL