WKND Review | Nike Huarache Dames

Enorm populair. De Nike Huarache is een dames en heren sneaker die al tientallen actief is op de markt. Gek genoeg zijn deze Nike Huarache sneakers pas de laatste jaren énorm populair geworden.

Bekijk ook de shop.

Hippies en Hurache

Deze schoen is geïnspireerd op Mexicaanse sandalen uit de jaren ’60.  Deze waren bekend destijds onder hippies.

Nike Huarache Dames

Nike Huarache (~hoea-r·a-tsji) Sneakers voor dames.

Wat maakt deze Huarache Sneakers zo bijzonders? Het “futuristische” design gecombineerd met de stevigheid; dit zijn de ultieme kenmerken van de Nike Huarache. Door deze bijzondere eigenschappen kun je urenlang ‘raven, sporten of gewoon chillen’ zonder last te krijgen van je voeten. Geen blaren. Geen last van je enkels; geen ongemak!

Daarnaast zijn deze Huarache Sneakers ontzettend populair om het eigentijdse model. Het oog wilt ook wat; niet voor niets krijgen deze dames Huarache schoenen zachte kleuren die aanslaan bij alle dames die houden van mode, sport, design en hét leven!

Oftewel: Deze opvallende Huarache Sneakers zijn weggelegd voor alle vrouwen die willen opvallen op stoere sneakers, de levensgenieter!

Populaire Huarache Damesschoen

Eén van de meest populaire modellen van de Huarache sneakers zijn de klassieke zwarte Nike Air Huarache. Deze vetersneaker met ronde neus is enorm populair en staat natuurlijk leuk onder een strakke jeans. Daarnaast zit deze ‘running shoe’ als gegoten.

zwarte Nike Huarache dames

Klassieke Zwarte Nike Dames Huarache

Nike Safari Huarache Sneaker

De Nike Huarache Safari Damesscheon heeft een binnensleeve over de gehele lengte van de schoen. Dit zorgt ervoor dat de schoen aanvoelt als een pantoffel. Doordat de zool licht is opgeveerd zorgt dit voor een prettige demping. Leuk zijn de ‘riempjes’ aan de achterkant van deze Nike Huarache gecombineerd met panterkleurige camouflage kleur. Dit gecombineerd met de oranje kleur heeft deze schoen écht wat bijzonders.

Nike Aie Huarache safari

Nike Air Safari Huarache Damesschoen

Wat is jouw favoriete Nike Huarache Damesschoen? Laat het weten in een reactie!

Bekijk ook: 3 gave BALR. Shirts voor Dames en de Nieuwste Nike Air Max 2017

START HET SEIZOEN MET KORTING

Summer Sale

DIT VIND JE OOK VET

DEEL DIT ARTIKEL