Zo ga jij in Stijl naar de voetbal

Voetballers zijn naast het laten van boeren, bier drinken en cafépraat nog ergens enorm goed in. Althans, goed? Wij mannen vinden het namelijk belangrijk om er goed uit te zien.

Op wedstrijddagen dragen we het liefste een presentatie- of trainingspak van de club. Ook een pak van PSG, AC Milan of Bayern München wordt met regelmaat gespot bij de plaatselijke voetbalvereniging. En dat beeld willen wij graag veranderen. Wij trouwens niet alleen.

Vrouwen zijn het beu!

Trainingspakken zijn namelijk de nummer #1 afknapper voor vrouwen.

Wist je dat vrouwen veel liever een man zien in een nette jeans en een strak gestreken overhemd. Laat je niet verleiden om met een trainingspak die 3 punten te vieren de kantine. Gedraag je als een echte man en soigneer jezelf!

HemdvoorHem.nl

Vandaag brengt Footballmag.nl een ode aan het overhemd. Wij zetten dan ook Hemdvoorhem.nl in het zonnetje. Een webwinkel met klasse; voor mannen zoals jij! Toch?

Hopelijk leren jullie ervan en nemen we definitief afscheid van een trainingspak in het uitgaansleven. Profiteer van een nieuwe collectie overhemden voor deze zomer.

3 Redenen die jij niet meer kunt gebruiken na vandaag!

Waarschijnlijk kom jij nu met een verhaal aan dat een overhemd helemaal niet praktisch is in een voetbaltas. Kein Geloel, wij weerleggen vandaag 3 misverstanden!

  1. Mijn overhemd zit vol met kreukels na de wedstrijd

Kies voor een strijkvrij overhemd. Zo kun jij jouw overhemd rustig in je sporttas leggen, zonder een flater te slaan in de kantine. Geen kreukels, maar daden zoals ze in Rotterdam zouden zeggen. 😉

  1. Een overhemd staat mij niet

Onzin! Weg met dat Armani of BALR. shirtje na de wedstrijd. Jij valt tenminste op met een goed overhemd. Een echte man voetbalt in stijl. Ook na de wedstrijd. Niet voor niets dragen spelers van alle Eredivisieclubs na de wedstrijd een goed pak met bijpassend overhemd. Vrouwen kicken erop, wedden? Een goed overhemd hoeft niet duur te zijn. Give it a try!

  1. Een overhemd is too much!

Vind je het toch een té grote stap? Probeer dan een Polo van bijvoorbeeld Lacoste. Zo ben jij gewoon die casual speler na de wedstrijd. Trouwens ideaal in de maanden juni tot en met september, wanneer jij na de wedstrijd nog flink loopt na te dampen door de warme temperaturen. Korte mouwen zijn dan ideaal. Lekker, maar toch netjes!

lacoste hemdvoorhem

Hopelijk hebben wij je na het lezen van dit blog overtuigd en ga jij als de wiederweerga wat doen aan jouw stijl. Op een succesvol voetbalseizoen 2017-2018!

Let’s go, boys!

START HET SEIZOEN MET KORTING

Summer Sale

DIT VIND JE OOK VET

DEEL DIT ARTIKEL