Peaks Review: Beleggen met je geld in de kantine

Op naar een Peaks Review of Peaks ervaringen? In dit artikel lees je precies hoe Peaks werkt!

Iedere dinsdag, donderdag en zaterdag of zondag sta je in de kantine. Je geeft een rondje en komt na het voetballen thuis met losse euro’s of 5 en 10 biljetten thuis. Je gooit dit thuis in een potje en spaart dit op voor bijvoorbeeld carnaval, of neemt het een week later weer mee als je gaat stappen in de stad.

Herkenbaar? Mooi. Dan is deze blog voor jou. De eigenaren van Piekenverdienen.nl nemen je mee waarom dit ook voor jou interessant is. Geen verkooppraatje, wel interessant.

Peaks Review 2020: Beleggen met de Rabobank App

Je kunt dit proces nu ook digitaliseren. In plaats van dat je contant geld betaalt in de kantine kun je waarschijnlijk ook draadloos pinnen.

Met de app Peaks kun je nu met je wisselgeld beleggen. Dit betekent dat je niet alleen spaart, maar dus ook rendement pakt. Gemiddeld kun je 7% rendement pakken op je wisselgeld.

Hoe werkt Peaks dan?

Stel je haalt 4 biertjes en een zakje doritos chips in de kantine. Je betaalt hiervoor € 9,30. Met de beleggingsapp van Peaks, rond je dit bedrag automatisch af naar € 10. Dit betekent dat je € 0,70 automatisch in de beleggingspot van Peaks stopt.

Iedere week haalt hij jouw inzet op en stort dit automatisch in je potje. Dit betekent dat je maandelijks tientallen euro’s, zonder dat je het doorhebt, spaart.

Het fijne hieraan is dus, dat je gemiddeld rendement pakt op je belegging. Na één jaar beleggen staan de eigenaren van Piekenverdienen.nl al op 14% rendement.

Ben je nu ook benieuwd hoe Peaks werkt? Lees dan de complete Peaks Review op Piekenverdienen.nl

Peaks ervaringen en actiecode

Wil je zelf aan de slag met Peaks en de website draaiende houden voor toffe tips over beleggen en besparen? Meld je dan aan bij Peaks met de actiecode: PAULDUDJ

Je ontvangt zelf € 5 start te goed en als blijk van waardering ontvang ik hetzelfde bedrag ook op mijn account.

Je kan dit zelf ook doen nadat je een account hebt aangemaakt. Overtuig je voetbalelftal en ontvang € 5 belegtegoed.

Let op: Beleggen brengt risico met zich mee. Je kunt je inzet verliezen.

START HET SEIZOEN MET KORTING

Summer Sale

DIT VIND JE OOK VET

DEEL DIT ARTIKEL