Op zoek naar het Nederlands Elftal Shirt tijdens het EK 2020? Zoek niet langer. Op deze pagina vergelijken wij alle webwinkels online. Zo shop jij je Nederlands Elftal Shirt voor de laagste prijs online.

Dit zijn de beste winkels om jouw ‘Oranje Shirt‘ of Nederlands Elftal Shirt te bestellen.

  1. Voetbalshop.nl  – Beste voetbalwinkel van Nederland
  2. Unisportstore
  3. Nike.com

Bekijk ook het populaire Ajax thuisshirt 2020-2021 en Ajax uitshirt 2020-2021.

Webshop Prijs Link
Voetbalshop € 85,00 Bekijk officieel tenue
Nike.com € 85,00 Bekijk voetbalshirt van Oranje
Unisportstore € 85,00 Bekijk Nederlands elftal shirts

Nederlands Elftal Shirt EK 2020

Nederlands Elftal Thuis Tenue

Het Nederlands Elftal heeft na de debacles in 2016 en 2018 eindelijk weer de groepsfase van een eindronde gehaald. Dat betekent waarschijnlijk dat de run op de Nederlands Elftal uit- en thuisshirt enorm zullen zijn. Veel fans van het Nederlands Elftal zijn op zoek naar de laagste prijs online.

Bij Footballmag willen wij jou de beste deals aanbieden voor het nieuwste Nederlands Elftal voetbalshirt.

Nederlands Elftal Oranje Thuis shirt

Het thuisshirt van het Nederlands Elftal is zoals je gewend bent in de kleur oranje. De sponsor van het Nederlands Elftal is Nike. Dit logo komt op zowel het Nederlands Elftal Shirt, broek en sokken terug. Het shirt zal tevens voorzien zijn van unieke details.

Zo prijkt er een leeuwenkop op de voorkant van het shirt. Dit is zeer opvallend en zeer technisch uitgevoerd voor Nike. Daarnaast zal de kraag van het Nederlands Elftal shirt zwart zijn. Dit is dezelfde kleur als het logo van de oranjeleeuwen.

Laten we hopen dat onze spelers de leeuw niet in zijn hemd laten staan.

Nederland speelt in ieder geval twee wedstrijden in het oranje thuisshirt. Op 14 en 18 juni treedt Nederland aan tegen Oekraïne en Oostenrijk. De 3e tegenstander moet nog bekend worden op het moment van schrijven.

Nederlands Elftal Uitshirt

Het Nederlands Elftal uitshirt zal worden uitgerust in blauw of zwart. Er gaan zelfs geruchten dat Nederlands naast een thuis- en uittenue een derde tenue krijgt. Dit zie je ook veel bij grootmachten zoals Real Madrid & Juventus. Deze sponsoren kiezen ervoor om een extra shirt op de markt te brengen.

Nederlands Elftal bedrukken met naam en rugnummer

Natuurlijk wil je je oranje voetbalshirt compleet met maken met de naam en rugnummer van jezelf of natuurlijk van je favoriete spelers. Zo kun je natuurlijk kiezen voor een Nederlands Elftal shirt van Frenkie de Jong of kies je voor de échte leeuw van het Nederlands Elftal, Memphis Depay.

Wij verwachten van onderstaande 5 spelersnamen het meeste verkocht zullen worden in 2020.

  1. Frenkie de Jong
  2. Memphis Depay
  3. Donny van de Beek
  4. Matthijs de Ligt
  5. Daley Blind

Welke voetballer wil jij op je voetbalshirt van Oranje laten bedrukken? Laat het weten in de comments.

Nederlands Elftal Shirt

Volgens Footyheadlines.com wordt dit het EK shirt van Nederland.