Op zoek naar New Balance voetbalschoenen? Zoek niet verder. Wij vergelijken jouw nieuwe New Balance schoenen zodat jij direct de goedkoopste New Balance voetbalschoenen online kunt bestellen. Graag gedaan!

[display_filter store=”8″][display_pages store=”8″][user_pages store=”8″][user_sort store=”8″]

[display_multi store=”8″]

[display_pages store=”8″][user_pages store=”8″]

New Balance Visaro Voetbalschoenen

New Balance Visaro schoenen zijn ontwikkeld voor de robuuste, sterke speler verdedigende middenvelder of krachtige verdediger. Ben jij een rots in de branding en is ‘stofzuiger van het veld of Jaap Stam jouw tweede naam?

Dan zijn deze NB Visaro’s jouw op het lijf geschreven. De boys op hun gekleurde voetbalschoenen met sok komen jouw in ieder geval niet voorbij. Toch wel? Dan krijgen ze te maken met jouw krachtige voetbalschoen en liggen zij te spartelen op het veld.

new balance voetbalschoenen

Iconische foto van de New Balance collectie. Prachtige witte kicksen met een strak design.

New Balance Furon Voetbalschoenen

New Balance Furon voetbalschoenen zijn speciaal ontwikkeld voor snelle en technische voetballers. Ben jij een type die de bal aan een touwtje heeft en zijn tegenstander doordraait?

Dan zijn de New Balance Furon voetbalschoenen helemaal het einde voor jou! Iedere kans wordt een doelpunt, dat staat wel vast. Jij bent een afmaker pur sang!

New Balance Voetbalschoenen Goedkoop in diverse versies

New Balance voetbalschoenen bestaan uit 2 hoofdcategorieën waaruit je kunt kiezen. Dit zijn namelijk de New Balance Visaro en de New Balance Furon voetbalschoenen. Beide versies van deze NB voetbalschoenen zijn op deze website te vinden. Wij bieden deze kicksen aan in diverse kleuren in maten. Zo verkopen wij onder andere:

Beide voetbalschoenen zijn zowel in AG als FG te koop.

Deze bovenstaande verschillende voetbalschoenen zijn zowel te koop voor volwassenen als voor kinderen. Voor kinderen verkopen wij New Balance schoenen vanaf maat 32.

Ben jij nu nog overtuigd geraakt? Bekijk dan onderstaand promotiefilmpje over de New Balance schoenen. Zeker weten dat jij deze kicksen binnenkort aantrekt op het veld. Jij bent toch zeker geen Nike of Adidas Type 😉

Onze Partner Unisportstore maakte een mooi filmpje van de New Balance voetbalschoenen.