Hieronder zie je de voetbalschoenen van Paul Pogba. Pogba draagt Adidas voetbalschoenen. Hieronder zie je diverse  adidas voetbalschoenen & voetbalshirts Pogba.

[display_filter store=”12″][display_pages store=”12″][user_pages store=”12″][user_sort store=”12″]

[display_multi store=”12″]

[display_pages store=”12″][user_pages store=”12″]

Dit zijn de nieuwste voetbalschoenen van Paul Pogba:

adidas ACE 17+ PureControl FG/AG Pogba Capsule Collection - Zwart/Goud Voetbalschoenen

paul-pogba

Paul Pogba is een 23-jarige Franse middenvelder die speelt bij Manchester United in Premier League!

Direct de voetbalschoenen van Pogba Vergelijken & bestellen? Ga naar de voetbalschoenen shop!

Paul Pogba; First Never Follows!

 Paul Pogba Voetbalschoenen

Pogba heeft een Adidas contract voor zijn voetbalschoenen. Hij speelt dan ook altijd op de nieuwste, meest populairste Adidas Ace Pure Control. Zijn meest elegante voetbalschoen van 2016 zijn ongetwijfeld die van het Stellar Pack. Bekijk onderstaand de Adidas Stellar PureControl.

Deze wit met gouden voetbalschoenen zitten Pogba als gegoten.

pobga voetbalschoenen pure control

Paul Pogba’s Adidas Voetbalschoenen

Op deze pagina vind je alle Pogba voetbalschoenen op het moment. Wij laden de voetbalschoenen van Pogba in van diverse webwinkels waardoor jij eenvoudig kunt vergelijken en makkelijk online en goedkoop jouw Pogba schoenen kunt bestellen. Super handig. Wij geven de nieuwste voetbalschoenen van Pogba een dikke 10. Wat een ontzettend gave modellen heeft adidas van de Pogba schoenen gemaakt. Ben jij ook een fan? Laat het weten in een reactie onder dit bericht.

Pogba schoenen kopen

Koop jouw pogba schoenen via Footballmag.nl Shop direct hier Paul Pogba’s nieuwste voetbalschoenen voor het seizoen 2016-2017, of bekijk alle versies van de Pure Ace kicksen!

Wist je dat elke maand deze pagina ge-update wordt met de allernieuwste producten van Paul Pogba. Zo kun je Pogba schoenen kopen voor de allerbeste prijs, omdat wij de laatste prijzen inladen van alle webshops.

U kunt niet alleen Pogba schoenen kopen, ook zijn trainingspak, shirts en voetbalschoenen vindt u terug op deze pagina!

pogba-voetbalschoenen-zilver-met-geel-first-never-follows

Achtergrondinformatie Paul Pogba

Paul Pogba speelde tot 2009 bij Manchester United. Sir Alex Ferguson, coach destijds, zag het echter niet zitten in de Franse ster. Pogba’s kon zijn koffers pakken.

Dit heeft de creatieve en technische voetballer aan het denken gezet. Pogba vertrok naar Juventus waar hij 34 doelpunten maakte in 177 wedstrijden. Sinds Mourinho trainer werd bij Manchester United, wie van Gaal opvolgde is Pogba een basiskracht in het team van Manchester United.

Paul Pogba werd voor een recordbedrag van meer dan 100 miljoen euro overgenomen, je kunt je voorstellen dat Manchester United wel éven hoofdpijn hierover heeft gehad. Desondanks is Pogba een fenomeen. Zijn transferwaarde ligt boven de 100 miljoen en enkel al met de verkoop van de Manchester United shirtjes zal de club een groot deel van de transfersom direct kunnen terugverdienen.

Denk jij dat Pogba de nieuwe Messi of CR7 is?

Bekijk de Skills van Pogba en zie hem shinen op zijn voetbalschoenen!

https://www.youtube.com/watch?v=F2CLCbGmdkU

0 Responses