5 vormen van oranje versiering tijdens het aankomende WK in Qatar

 

Het klinkt voor menig persoon nog redelijk vreemd, maar aankomende november staat toch echt het WK Voetbal op het programma. Waar we normaal wachten op mooi weer en we met grote groepen mensen in een oranje shirt met korte mouwen naar het Nederlands Elftal kijken, is dat dit jaar ietsje anders. Toch blijven we Nederlanders en zijn we ook in de winter gek op een leuk feest. Grote kans dat de oranje versiering voor het WK Voetbal in Qatar gewoon weer meer dan aanwezig gaat zijn. Om jou en jouw vrienden alvast de nodige inspiratie te geven, vertellen we je over 5 vormen van versiering die eigenlijk niet mag ontbreken in jouw tijdens het aankomende WK. 

De Holland vlag

Als er iets is dat niet mag ontbreken op een voetbalfeest, dan zijn het wel vlaggen. Zowel een grote Nederlandse vlag of een wat kleinere vlag met een leeuw geven een extraatje aan het kijken naar voetbal. Waar het om draait is dat een vlag, zeker bij een sport als voetbal, zorgt voor extra sfeer. Ook de wat kleinere vlaggen aan een slinger zijn hierin een erg populaire vorm van versiering. Perfect om van huis naar huis op te hangen in jouw straat. Zo kun je de gehele straat, met behulp van de buren, compleet ombouwen tot een WK-straat. Je ziet de beelden waarschijnlijk voor je op televisie. Het is dan alleen nog te hopen dat dit de spelers van Louis van Gaal van een extra boost voorziet.

De partytenten

Eén van de leukste manieren om een wedstrijd op het WK te beleven is vanzelfsprekend in een partytent. Samenkomen met vrienden en familie, het tappen van een lekker biertje en vervolgens hopen op een mooie wedstrijd. Naast de spanning die bij de wedstrijden aanwezig is, komt het sociale aspect hierin erg naar voren. Eigenlijk kan je de groepsfase op het WK in Qatar daarom al zien als 3 leuke feestjes in een tijdsbestek van pak hem beet twee weken. Zoek een aangename plek in een achtertuin bij jou of een van je vrienden, kies de juiste partytent uit en genieten maar!

Oranje tafelkleden

 

Zodra jij hebt besloten een ruimte in te richten en hier met een grotere groep mensen naar Oranje te kijken, is het zaak deze ruimte leuk aan te kleden. Natuurlijk moeten er lekkere hapjes op de plank komen en moet er een grote koelkast zijn waar het bier goed koud kan worden gehouden. Al moet gezegd worden dat dit laatste in november waarschijnlijk geen probleem wordt. Om de inrichting nog meer in de sfeer van het WK te doen, is het leuk de tafels te voorzien van oranje tafelkleden. We hebben als kikkerlandje al de beschikking tot zo’n opvallende en aangename kleur. Waarom zouden we hem dan ook niet goed gebruiken?

NEDERLANDSE MUZIEK

 

Toegegeven, muziek valt misschien niet helemaal binnen het genre versiering. Wel is muziek een middel om de sfeer er goed in te krijgen. ‘Wij houden van Oranje’ of ‘Één Dennis Bier’ zijn zomaar al twee voorbeelden van plaatjes die de gemiddelde nostalgische Nederlandse voetballiefhebber kan dromen. Het roept bepaalde gevoelens van saamhorigheid op en creëert al voor de wedstrijd een gezellige sfeer. Zorg er daarom voor dat je een goede speaker in huis hebt waar je de aloude Nederlandse knallers door de woonkamer of kroeg kan laten galmen.

Toeters en bellen

 

Wij Nederlanders zijn eigenlijk maar een eenvoudig volk. Geef een willekeurige volwassen persoon een toeter of een trompet en deze persoon is waarschijnlijk de rest van de dag zoet. Tegelijkertijd zijn er ook meer dan genoeg mensen die zich mateloos irriteren aan die vervelende buurjongen die ook even leuk komt doen met zijn toeter. Toch kunnen we er niet omheen dat dit bij het Nederlands Elftal en voetbal hoort en dat het de boel toch een beetje wordt opgeleukt. Daarom horen de toeters en bellen van vroeger en van nu er ook deze editie van het WK gewoon weer bij.

Een onvergetelijk Winter-WK

Je hebt in dit artikel gelezen over verschillende vormen van versiering die ook tijdens het aankomende WK niet mogen ontbreken. Het zorgt voor een fijne periode, waarin de feestjes zich opeenstapelen en waarbij we hopelijk kunnen gaan genieten van een succesvol Nederlands Elftal. Aan het enthousiasme van het Nederlandse volk ligt het over het algemeen niet, waardoor het vooral de Oranje Leeuwen zijn die hun uiterste best zullen moeten gaan doen om van november en december een onvergetelijk Winter-WK te maken.

Oranje vlaggen

START HET SEIZOEN MET KORTING

Summer Sale

DIT VIND JE OOK VET

DEEL DIT ARTIKEL