Adidas Gloro 16.1 Rode Voetbalschoenen

Vandaag is Rood! Adidas lanceert de nieuwste Gloro kleuren. Deze nieuwste kleuren van de Adidas Gloro 16.1 voetbalschoenen zullen geliefd zijn onder voetballers die willen opvallen!

Rode Adidas Gloro

Het design van deze voetbalschoen is lastig om te omschrijven. Alles is namelijk rood. Van de bovenkant van het leer, tot aan de achterkant, je kunt het zo gek niet bedenken. Zelfs de veters en de onderkant van de voetbalschoenen zijn rood.

Adidas 16.1 Gloro Voetbalschoenen Rood

Hieronder is de Adidas Gloro 16.1 van onderen te aanschouwen. Zoals je ziet is het Adidas logo ook onderop de voetbalschoen te vinden. De Gloro kicksen hebben 11 noppen. De noppen zijn dusdanig gepositioneerd dat je altijd controle houdt op het veld.

Rode adidas 16.1 gloro voetbalschoenen

Deze rode Adidas Gloro kicksen zijn als het goed is net op tijd uit voor de start van het nieuwe voetbalseizoen 2016-2017. Rond juli 2016 zijn deze voetbalschoenen, net als de voorgaande kleuren van de Gloro te koop voor om en nabij de €100 bij de bekende voetbalwinkels.

Bekijk de schoenen direct via één van onze partners of ga nu naar Voetbalshop!

Laat in een reactie weten wat jij vindt van de nieuwste Adidas Gloro 16.1!

Set to be available just in time for the new season, the all-red Adidas Gloro 2016-2017 Cleat will hit stores in early July 2016 at the same price as all previous colorways of Adidas’ cutting-edge but affordable boot (110 USD, 80 GBP).

Bekijk ook andere reviews van aankomende voetbalschoenen!

START HET SEIZOEN MET KORTING

Summer Sale

DIT VIND JE OOK VET

DEEL DIT ARTIKEL