Adidas Speed of Light Pack Voetbalschoenen

Adidas lanceert haar nieuwste voetbalschoenen pack. Een hele mond vol, namelijk de nieuwste Adidas speed of light pack. Deze voetbalschoenen zijn fel van kleur, welke is jouw favoriet? De rood, blauwe of gele?

Wij vertellen je waar deze voetbalschoenen voor staan.

Nieuwe adidas speed of Light met sok

Adidas speed of light pack voetbalschoenen

Rode X 16 Speed of Light

Deze rode ‘PureChaos’ kicksen zijn de nieuwste voetbalschoenen van Luis Suarez. Ontwikkeld voor de Ontwikkeld voor de aanvallende voetballer die chaos creëert op de veld. Als buitenspeler of spits sla jij toe als je op snelheid ben en ga je met techniek langs die slungelige verdediger.

rode adidas speed of light voetbalschoenen
Wist je dat spelers met rode voetbalschoenen of voetbalshirts statistisch gezien meer kans hebben op de overwinning? Waar wacht je nog op? Bestellen kan direct via één van onze partners.
Of heb je liever een gele of blauwe? Lees dan verder..

Blauwe Adidas Ace Lionel Messi

Deze blauwe Adidas Ace 16 kicksen zijn de nieuwste voetbalschoenen van Lionel Messi. De Argentijnse superster zal komend seizoen 2016-2017 shinen bij FC Barcelona. De kleine spelverdeler weet op deze blauwe voetbalschoenen met sok in ieder geval uit het niets een goal te maken.

blauwe adidas speed of light voetbalschoenen

Wie gaat er denk je de show stelen? Wordt het Luis Suarez of toch Lionel Messi.

Gele Adidas Ace Paul Pogba

Op het EK in Frankrijk zagen we af en toe de klasse van Paul Pogba. Hij is vastbesloten om zijn talent te tonen het komende seizoen. Voor eens en voor altijd wil hij van die stempel, ‘talent’ af en wilt hij ‘superster’ genoemd worden.
Met deze gele kicksen krijgt Pogba in ieder geval de voetbalschoenen die nodig zijn om te ‘shinen’.

gele adidas speed of light voetbalschoenen

Denk jij dat Paul Pogba dit seizoen de gouden schoen gaat winnen? Of wordt het toch Lionel Messi of CR7.

Wij geven dit SPEED OF LIGHT pack voetbalschoenen een dikke 5 sterren. Welke is jouw favoriet? Als wij moeten kiezen, gaan we toch voor de rode!

Gevaarlijk, Snel en ZEER effectief!

START HET SEIZOEN MET KORTING

Summer Sale

DIT VIND JE OOK VET

DEEL DIT ARTIKEL