FC Barcelona trainingspak 2016-2017

Het FC Barcelona trainingspak 2016-2017 bestaat uit een trainingstrui en een strakke trainingsbroek. Bekijk hieronder snel de afbeeldingen en lees onze review. Bekijk o.a. waar je dit trainingspak zo goedkoop mogelijk kunt bestellen.

Nieuwe FC Barcelona Trainingspak

Het trainingsjack van de Catalanen is donder rood gekleurd en heeft blauwe strepen op de zijkant van de trui. De speciale Dry-fit technologie zorgt ervoor dat je trainingsjack snel water afvoert waardoor je zelfs als het buiten enorm regent, jouw pak droog aan zal voelen. Het grote voordeel hiervan is dat je niet sloom wordt en dat je vrijuit kunt blijven bewegen, ideaal tijdens trainingen tijdens de winter!

De broek is dus getailleerd en zal straks om je benen zitten, hierdoor ‘flubbert’ er niets en houd jij optimale controle over de bal. Techniek oefeningen zijn in dit trainingspak geen enkel probleem.

Bestel onderstaand trainingspak hier direct met 10% korting!

FC Barcelona trainingspak 2016-2017

Het materiaal van het jack bestaat uit 100& polyester en de binnenzakken zijn van 100% katoen. Handig voor je moeder: dit trainingsjack kan gewoon in de wasmachine. 😉

Trainingstrui FC Barcelona 2016-2017

Zoals we gewend zijn van Barcelona, net als bij het thuisshirt is er nog geen sponsor bekend voor op de voorkant van het trainingspak. Wel zal natuurlijk Nike aan de rechterkant  op de trui staan. Op hart staat het bekende logo.

FC Barcelona trainingstrui 2016-2017

Hieronder zie je nog een afbeelding van de trainingsbroek.

FC Barcelona trainingsbroek 2016-2017

Dit trainingspak kun je voor €117,50 aanschaffen bij Soccerfanshop. De specialist in trainingspakken.

Wij zijn erg benieuwd wat jij vindt van deze trainingsbroek. Laat het ons weten in een comment!

START HET SEIZOEN MET KORTING

Summer Sale

DIT VIND JE OOK VET

DEEL DIT ARTIKEL