UITGELEKT: FC Barcelona uitshirt 2016-2017

Nadat we eerder het thuisshirt van FC Barcelona voor het komende seizoen hebben laten zien, behandelen wij vandaag het nieuwste uitshirt van de Catalanen voor komend seizoen.

Update: Definitef gepubliceerd:

nieuwe uitshirt barcelona 2016-2017

Barcelona uitshirt 16-17

De mannen van Footyheadlines zaten voor de verandering weer dicht bij het vuur. Zij publiceerden van de week onderstaande foto’s:

FC barcelona uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Barcelona shirt 16/17 laat een shirt zien zoals de Catalanen nog nooit hebben gezien. Het paarse uitshirt wordt gecombineerd met de blauwe mouwen en het roze Nike teken.

Zoals altijd staat het logo van Barcelona net als bij bijvoorbeeld het thuisshirt gewoon op het hart geborduurd. Spelers als Neymar Jr. en Messi zullen komend seizoen weer gaan stralen in unieke kleuren.

Opvallend is dat Barcelona deze nieuwe jaargang niet kiest voor een sponsor op de voorkant van het shirt. Naar verluidt zal het shirt gecombineerd worden met roze sokken.

Uitshirt Barcelona 2016-2017 bestellen

Je kunt het shirt v.a. juli bestellen bij onderstaande voetbalwinkels:

  • Voetbalshop
  • Unisportstore
  • Soccerfanshop

Direct bekijken? Check dan via de banners aan de rechterkant, of bezoek je de website op je mobiel? Scroll even omlaag en surf gelijk verder! Cheers.

Het uitshirt van vorig seizoen is overigens te koop via de Voetbalshirts Sale.

Hoeveel sterren geef jij dit paarse uitshirt van FC Barcelona?

 

START HET SEIZOEN MET KORTING

Summer Sale

DIT VIND JE OOK VET

DEEL DIT ARTIKEL