Bayern Munchen Thuisshirt 2016-2017

In navolging van bijvoorbeeld Real Madrid is ook het nieuwste uitshirt van Bayern München uitgebracht. Dit nieuwe stoere uittenue nemen wij natuurlijk even goed onder de loep.

Nieuwe thuistenue Bayern München

Hieronder zie je het grijze uit shirt van ‘der Rekordmeister’.

Bayern Munchen uitshirt 2016-2017

Dit grijze uittenue heeft oranje Adidas strepen op de zijkant van de mouwen. Net als voorgaande jaren is T-Mobile de hoofdsponsor op de buik van het shirt.

Bayern München heeft 4 sterren boven het logo!

Bayern Munchen uithshirt 2016-2017

Complete thuistenue Bayern München

Onderstaand zie je broek en de sokken, deze maken het tenue compleet. De voetbalschoenen op de foto horen niet bij dit tenue, dit zijn de nieuwste Copa Mundial van Adidas. Heb je liever Mercurials of Magista’s? Bekijk dan de Sok voetbalschoenen.

Het tenue van de Duitse topploeg heeft een zwarte broek, met op de voorkant het logo van de club. Op de achterkant, zie je net als bij de andere Adidas clubs, het adidas logo.

Op de sokken staat FCB, welke de initialen zijn voor FC Bayern München. Achterop de sokken komt het Adidas logo weer terug, welke is geborduurd.

Bayern munchen uitttenue 2016-2017

Nieuwe Bayern TenueGoedkoop Bestellen 2016-2017

Ben jij fan van dit Bayern Tenue? Bestel dan het shirt bij onze partners via de zijbalk, of klik op de afbeelding. Je kunt dan het shirt bekijken bij Voetbalshop. Meestal is dit de goedkoopste webwinkel!

Liever profiteren van de Sale? Bekijk dan de voetbalshirts sale pagina.

Bayern munchen uitshirt bestellen

Laat in een reactie weten hoeveel sterren jij dit nieuwe Bayern Munchen Thuisshirt 2016-2017 geef!

START HET SEIZOEN MET KORTING

Summer Sale

DIT VIND JE OOK VET

DEEL DIT ARTIKEL