De échte reden waarom Profvoetballers Knap’man dragen!

Technische innovatie draagt mogelijk bij aan een overvolle Coolsingel op 14 mei

Eind februari kreeg ik de unieke mogelijkheid om de Knap’man compressiebroek te testen. Inmiddels – ruim 2 maanden later – kan ik gerust stellen dat deze compressiebroek niet meer weg te denken is uit mijn voetbaltas. Naast mijn kicksen en scheenbeschermers staat inmiddels ook de Knap’man compressiebroek bovenaan mijn paklijst voor iedere training én wedstijd.

*ACTIE*

Ga naar www.knapman.nl en gebruik de code KMFOOTBALLMAG om te profiteren van €10,00 korting. De shorts (voor zowel mannen als vrouwen) zijn beschikbaar in diverse kleuren.

De kortingscode is geldig t/m 28-5-2017 en niet te gebruiken met andere kortingen / acties.

Knapman_kleurenbroeken_line-up

De Knap’man compressiebroeken in diverse kleuren.

Lees hier mijn Knap’man Review begin dit jaar

Dat ik als simpele (doch stijlvolle 😉 ) amateurvoetballer niet de enige gebruiker ben, moge wel duidelijk zijn. Ik durf zelfs te stellen dat de Knap’man compressiebroek spitsen beter laat voetballen.

Benieuwd waarom? Lees dan snel verder.

Actie: Bekijk onderaan de pagina de unieke actie t.w.v. € 10

knapman thomas

Ryan Thomas (PEC Zwolle). Foto: ©Pro Shots

Knap’man in de Eredivisie

Knap’man wordt breed gedragen binnen de voetballerij. Het valt op dat meerdere prima presterende spitsen in de Eredivisie één ding gemeen hebben: ze dragen de Knap’man compressieshort. Naast Ryan Thomas zijn onder anderen Feyenoorder Nicolai Jørgensen, AZ-speler Alireza Jahanbakhsh en FC Twente toptalent Enes Ünal bekend met de werking van de Knap’man Compressieshort.

Alireza laat zich lovend uit over de compressiebroek:

“Toen ik naar Nederland kwam had ik regelmatig hamstringklachten. Toen ben ik de Knap’man producten gaan proberen en sindsdien ervaar ik geen pijn meer en heb ik geen andere klachten. Ik gebruik de Knap’man Compressieshort nu elke wedstrijd.

alireza knapman

Alizera vecht samen met Go-Ahead speler Elvis Manu om de bal. Foto: ©Pro Shots

Voor de échte Ajax fans zal Kaj Sierhuis al een bekende naam zijn. De topscorer uit de A1 wordt gezien als de opvolger van Kasper Dolberg en wordt zelfs als een groter talent bestempeld dan Deen. Sierhuis over het spelen met de Knap’man compressiebroek:

De unieke werking van deze shorts geven mij meer kracht en uithoudingsvermogen. Bovendien helpt de Knap’man Compressiebroek mij enorm bij het herstel na een zware training of wedstrijd.” 

Kaj Sierhuis knapman

Sierhuis in duel met PSV. Foto: ©Pro Shots

Knap’man draagt bij aan spannende ontknoping Eredivisie

Waarschijnlijk een doorn in het oog voor de Ajacieden. Toch heeft Knap’man bijgedragen aan het feit dat de huidige Eredivisie topscorer furore kon maken tijdens de belangrijke wedstrijd tegen FC Utrecht en Vitesse. Een blessure zat Nicolai flink in de weg.

Toen hij weer fit genoeg bleek te zijn om te trainen en spelen droeg de Deen ineens een Knap’man.

In eerste instantie werd gedacht dat Nicolai een hamstringblessure had, later bleek het om een blessure aan de onderrug te zijn. De Knap’man shorts bieden ook ondersteuning aan de onderrug.

Deze geeft net een beetje extra ondersteuning zodat Jørgensen zich kan opmaken voor de kampioenswedstrijd tegen Heracles.

Andere aanvallers met een Knap’man compressiebroek in de Eredivisie zijn:

  • Wout Weghorst (AZ)
  • Fran Sol (Willem ll)
  • Ryan Thomas (PEC Zwolle)
  • Mathias Pogba (Sparta Rotterdam)
  • Jerson Cabral (Sparta Rotterdam)

Knap’man in het buitenland

Ook buiten Nederlandse velden wordt de Knap’man compressiebroek steeds populairder. Zo draagt good-old Emmanuel Adebayor in de nadagen van zijn carrière de Knap’man broek in de Turkse Süper Lig.

De 18-jarige jeugdinternational Mink Peeters werkt zijn wedstrijden af in Real Madrid Onder 19, waarmee hij recent kampioen werd. Na divers blessureleed was ook Mink op zoek naar meer stabiliteit en zekerheid. Ook Mink koos voor de Knap’man in 2017.

Doordat Mink door een straf van de FIFA tot 2018 niet mag uitkomen voor Real Madrid is de kans aannemelijk dat hij komend seizoen zijn minuten zal maken op de Nederlandse velden.

Mink-Peeters-toestemming

Mink Peeters met een witte Knap’man.

Bijzonder

De Indonesische-Nederlander Irfan Bachdim speelt zijn wedstrijden voor FC Bali tevens met een Knap’man ondersteuning. Deze – voor ons – onbekende voetballer is een grootheid in Indonesië. Met meer dan 5 (!) miljoen volgers op Twitter en ruim 300.000 volgers op Instagram wordt Knap’man goed op de kaart gezet in het buitenland.

Irfan Bachdim knapman

Irfan Bachdim tijdens de training voor FC Bali. Foto: ©Pro Shots

Unieke Tijdelijke Kans voor jou!

De Knap’man compressiebroek geeft jou dus extra ondersteuning tijdens het sporten. Door de hoge compressiewaarde wordt de spierstabilisatie vergroot, zonder beperkingen in bewegingsruimte. De compressiebroek werkt perfect als preventie tegen lies- en hamstringblessures.

Heb je ook last tijdens en na het sporten, en heb ik je overtuigd?
Dan kun je de het nu zelf ervaren met een speciale kortingscode ter waarde van 10 Euro!

Ga naar www.knapman.nl en gebruik de code KMFOOTBALLMAG om te profiteren van €10,00 korting. De shorts (voor zowel mannen als vrouwen) zijn beschikbaar in diverse kleuren.

De kortingscode is geldig t/m 28-5-2017 en niet te gebruiken met andere kortingen / acties.

Dit artikel is in samenwerking geschreven met Knap’man.

START HET SEIZOEN MET KORTING

Summer Sale

DIT VIND JE OOK VET

DEEL DIT ARTIKEL