Mooiste sportvrouwen van Nederland

Op dit moment zijn er super veel mooie sportvrouwen die Nederland vertegenwoordigen in verschillende sportcategorien. Zij zijn niet alleen maar goed in de sport die zij beoefenen, maar zijn ook prachtige verschijningen op televisie! Denk hierbij bijvoorbeeld aan sporten als schaatsen, voetbal, shorttrack, wielrennen en handbal. Wij van Footballmag hebben op basis van verschillende toonaangevende vrouwenbladen als de FHM500 een heerlijke lijst gemaakt met de mooiste sportvrouwen van Nederland. In deze lijst een aantal erg bekende namen, maar ook een paar verrassingen waar je hart zeker sneller van gaat kloppen!

Jutta Leerdam

We beginnen op nummer 1 met onze knappe Jutta Leerdam. Deze top schaatster heeft op haar 23e al vele successen gehad, waaronder de zilveren medaille op de Olympische Spelen in Beijing. Helaas is het sinds kort uit met haar vorige liefde en topschaatser Koen Verweij, maar dat is weer een kans voor veel mannen om er voor te gaan, toch? 😉

Jutta Leerdam Instagram & Snapchat

Irene schouten

Op nummer 2 in onze lijst mooiste sportvrouwen van Nederland staat weer een schaatster, namelijk Irene Schouten. De 3 voudig Olympisch kampioen laat van menig man zijn hart sneller kloppen. En dat is natuurlijk niet gek met zo’n prachtig lichaam en lieve lach.

IrENE schouten Instagram & Snapchat

Lieke Martens

Op nummer 3 een voetbalster die al vele successen heeft gekend in haar carriere. Ze heeft laatst zelfs de overstap gemaakt van FC Barcelona naar Paris Saint Germain, waardoor ze in 1 klap bij de best betaalde voetbalsters ter wereld behoort. Hiernaast heeft ze al prijzen gewonnen met het Nederlands elftal, met als hoogtepunt het winnen van het EK in eigen land. Samen met hockeyster Fatima de Melo en model Kim Feenstra straalt ze op de Covers van Zinzi, en dat snappen wij zeker!

 

Lieke Martens Instagram & Snapchat

Suzanne Schulting

Wat boffen we maar met al die bloedmooie schaatsers in dit land he. Suzanne Schulting mag natuurlijk niet ontbreken als we het over de mooiste sportvrouwen van Nederland, of misschien wel van de wereld hebben. Ze was één van de meest succesvolle schaatsters op de laatste spelen met 2 gouden medailles, 1 zilveren en een bronze medaille. We konden bijna niet kiezen welk filmpje of welke foto wij moesten plaatsen, dus raden zeker aan om eens op haar Instagram te kijken!

Suzanne Schulting Instagram & Snapchat

Puck Moonen

Puck Moonen is een prachtige verschijning. Of je nou van wielrennen houdt of niet, nadat jij haar bent gaan volgen op Instagram weten we zeker dat je de TV net iets vaker op de wielersport zal zetten! 

Puck Monnen Instagram & Snapchat

Lieke Klaver

Lieke Klaver is misschien niet de bekendste sportster van het lijstje, maar mag zeker niet ontbreken! Deze Olympisch atleet heeft vooral successen gehaald op de 200 en 400 meter, waar ze zelfs Nederlandse records op heeft gevestigd heeft. Naast haar successen op de baan, is het ook een zeer mooie meid om te zien!

Joy Beune

Fietster en speedskater Joy beune is een zeer talentvolle dame die onder anderen junior world record houdster is op de lange baan afstand. Collega schaatser Kjeld Nuis mag in zijn handjes klappen met zo’n prachtige vriendin. We raden jullie ook zeker aan om een kijkje te nemen op haar Instagram, wij hebben de mooiste foto vast geselecteerd. 

Jackie Groenen

Een van de mooiste voetbalsters van dit moment is toch wel Jackie Groenen. De aanvalster van de ”Oranje Leeuiwinnen” en de ”Red Devils”  is een prachtige vrouw die schiet met scherp. Haar mooie lach en lichaam maken van Jackie Groenen de droom van iedere man. 

Jackie Groenen Instagram en Snapchat

Sem Wensveen

De redactie van Footballmag denkt persoonlijk dat Sem Wensveen de mooiste tennister ter wereld is. De 24 jarige Sem is vaste waarde in de FHM 500, en wij snappen wel waarom! Zou jij ook wel eens een balletje willen slaan tegen Sem? Wij in ieder geval wel!

Estavana Polman

We eindigen deze prachtige lijst met handbalster Estevana Polman. Oud voetballer Rafael van der Vaart heeft natuurlijk veel geluk met zo’n prachtige vrouw als Estevana. (zijn ex Sylvie Meis mag er natuurlijk ook zijn) De handbalster heeft al vele topwedstrijden gekeept met het Nederlands elftal, waardoor ze misschien wel de succesvolste van haar tijd is. 

Abbey Hoes

Abbey Hoes is natuurlijk niet een echte sportvrouw, maar met haar prachtige FHM500 shoot zou je willen van wel! Ze is dit jaar uitgeroepen als mooiste vrouw van Nederland, waarbij er een prachtige shoot van haar gemaakt is met het thema: Tennis. Kijk en geniet lieve lezers!

Abbey Hoes Instagram & Snapchat

De mooiste sportvrouwen van Nederland 2022 door Footballmag

We hebben erg ons best gedaan om de mooiste sportvrouwen van Nederland voor dit jaar op een rijtje te zetten. Missen we iemand, of wil jij echt een reactie achterlaten? Doe dit dan gerust! Wil je ook de mooiste voetbalvrouwen en WAG’s van Nederland bekijken? Natuurlijk! Doe dit snel en geniet!

START HET SEIZOEN MET KORTING

Summer Sale

DIT VIND JE OOK VET

DEEL DIT ARTIKEL