De Nieuwste Nike Voetbalschoenen 2021-2022

Op zoek naar de nieuwste Nike voetbalschoenen 2021-2022? Stop met zoeken. Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste Nike voetbalschoenen en linken we je naar de goedkoopste plek online om ze direct te kopen!

Klik om de banner hieronder om direct alle nieuwe modellen te bekijken of lees hieronder de blog.

Nieuwste nike voetbalschoenen 2020-2021

Beste Nike voetbalschoenen 2022

Nike brengt jaarlijks diverse nieuwe voetbalschoenen op de markt. Je kent misschien wel de bekende voetbalschoenen met sok, maar ook heeft Nike modellen zonder sokje en zelfs zonder veters.

De modellen op een ritje:

Nike Mercurial voetbalschoenen

Nike Mercurial voetbalschoenen, dit zijn échte voetbalschoenen voor aanvallers (o.a. gedragen door CR7).

Nieuwste nike voetbalschoenen 2021

Nike Phantom voetbalschoenen

Deze lijken enorm veel op de Mercurial voetbalschoenen. Zijn iets minder uitgesproken en hebben bijvoorbeeld een subtieler sokje of zelfs helemaal geen. Ook de prijsklasse ligt over het algemeen iets lager. Nogsteeds een absolute wereldtopper als het gaat om voetbalschoenen. Vaak gedragen door creatievere spelers.

Beschikbaar voor zowel kinderen als volwassenen en dat is ook te zien in de wijde prijsrange van 39,99 tot 279.99.

nike phantom voetbalschoenen 2020-2021

Nike Tiempo voetbalschoenen

De Nike Tiempo voetbalschoenen zijn een waar icoon aan het worden op de velden. Onder andere verdedigers zoals Gerard Pique spelen op de Tiempo voetbalschoenen. Inmiddels is de tempo-lijn al meer dan 10 jaar zichtbaar op de velden.

Een waar icoon.

nike tiempo 2021

Krijg jij niet genoeg van voetbalschoenen? Kijk dan ook de nieuwste adidas voetbalschoenen voor 2021. Wij weten zeker dat de competitie hervatting vanaf september 2020 enorm spectaculair gaat worden. Heel de wereld is klaar om weer lekker het veld in te gaan met zijn nieuwe voetbalschoenen.

Ben jij ook klaar voor een frisse, nieuwe start? Laat in de commets weten met welke voetbalschoenen jij komend seizoen doelpunten en assists gaat geven.

Wij vinden de nieuwste Nike voetbalschoenen in ieder geval enorm tof.

START HET SEIZOEN MET KORTING

Summer Sale

DIT VIND JE OOK VET

DEEL DIT ARTIKEL