Feyenoord Thuisshirt 2016-2017

Opel lanceerde 26 juni het nieuwste Feyenoord Thuisshirt voor het seizoen 2016-2017. Het elftal van Giovanni van Bronckhorst zal tijdens de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen aantreden in onderstaand voetbalshirt.

Aan de spelers de taak om in dit unieke Adidas shirt met zwarte strepen aan de zijkant en zwarte kraag te strijden tegen landskampioen PSV en aartsrivaal Ajax.

Officieel: Het nieuwste Feyenoord Thuisshirt 2016-2017

Zoals al vernoemd heeft het shirt zwarte strepen. Deze zijn vanaf de oksel doorgetrokken tot onderaan het shirt. Ook de v-hals van het shirt zal zwart kleuren. Op de rechterkant van het shirt staat de sponsor Adidas geborduurd en op het hart zal het Feyenoord logo staan.

Boven het Feyenoord logo is één ster afgebeeld. Elke ster boven het shirt staat voor 10 landskampioenschappen.

Hoofdsponsor Open zal groots op de buik van het shirt staan en tevens vlak boven de zwarte rand van de mouwen.

Feyenoord thuisshirt 2016-2016-2

 

Feyenoord tenue 2016-2017

Uiteraard bestaat een tenue niet alleen uit een shirt. Het complete tenue zal bovenstaand shirt zijn, maar ook onderstaande kousen en broek.

Opvallend is het feit dat Adidas ervoor kiest op de strepen door te trekken op de broek. Omdat de broek van de Rotterdammers zwart is, zullen de strepen op de wit zijn. Ook het logo én het Opel merk zal terug te vinden zijn op het broekje.

Feyenoord thuisbroekje 2016-2017Feyenoord thuiskousen 2016-2017

De kousen van de Feyenoord spelers zal een rode band bevatten, wanneer je deze omslaat. Dit is een opvallend detail aan de sokken. Verder zal aan de voorkant van de zwarte sokken van het Feyenoord tenue 2016-2017 het witte Adidas logo te zien zijn. Onderstaand zie je het complete Feyenoord thuistenue nog eens compleet afgebeeld.

Het Feyenoord shirt zal te koop zijn in de officiële Fanshop bij de Kuip. Of natuurlijk bij de zojuist geopende fanshop in het centrum van Rotterdam. Deze winkel zit naast de KFC nabij het bekende Coolsingel.

Laat in een reactie weten wat jij vindt van het nieuwste Feyenoord Thuisshirt 2016-2017!

START HET SEIZOEN MET KORTING

Summer Sale

DIT VIND JE OOK VET

DEEL DIT ARTIKEL