FitChef Turbo Review: Snelle Recepten voor voetballers

Voetballers zijn vaak nog liever lui dan moe. Niet alleen bij de amateurs zie je dit verschijnsel, zelfs bij het Nederlands Elftal hebben ze er last van. Helaas.

Veel voetballers zijn dan ook afhankelijk van hun moeder, of lieftallige vriendin. Koken is er vaak niet bij; we gaan toch geen uren in de keuken staan? Die tijd kunnen we beter besteden aan een potje FIFA, Dumpert video’s of je Instagram feed checken.

Daar dacht de schrijver van het Boek FitChef Turbo net zo over. Mark brengt namelijk v.a. 11 november 2017 een boek op de markt gericht op de sportieve maar luie mens.

FitChef Turbo Kopen

Het boek FitChef Turbo is het 2e boek in de reeks FitChef. Wij namen alvast de proef op de som en kregen een aantal recepten voorgeschoteld, ideaal voor een mooie review.  Wat bevat FitChef Turbo?

  • 85 Gezonde Recepten
  • Eiwitrijke Recepten
  • Recepten voor zowel ontbijt, lunch als diner
  • Alle recepten staan binnen 15 minuten op tafel

Daarnaast geeft de auteur de lezer een stukje achtergrond en kennis rondom recepten, gezond eten en leven. We weten namelijk allemaal dat dikmakers op de loer liggen. Met het boek FitChef Turbo draagt niet alleen bij aan een gezonde maaltijd; je zult merken dat het boek invloed zult hebben op je complete leefpatroon.

Het FitChef boek is ideaal voor de drukke mens, die ‘s avonds na het werk thuiskomt en geen zin heeft om uren in de keuken te staan. Trakteer jouw vriendin, partner of huisgenoot op een gezonde maaltijd die ervoor zorgt dat jullie beide met een voldaan gevoel de sportschool of het trainingsveld betreden.

FitChef Turbo Review

FitChef Turbo Review

Footballmag.nl beoordeelt het FitChef Turbo boek met een 10. Een 10? Jazeker. Dit boek is een échte aanrader. Naast gangbare recepten wisselt de auteur heerlijke ‘bekendere’ recepten af met een leuke, afwisselende gerechten. Ideaal wanneer je eters op bezoek krijgt. Deze FitChef Turbo Review is geschreven zonder enige vergoeding vanuit de auteur en is in volle vrijwilligheid geschreven.

De redactie is benieuwd naar jullie mening over het FitChef Turbo; help jij andere lezers en geïnteresseerden mee deze review waardevol te maken? Deel jouw mening over FitChef Turbo in de comments en laat vooral jouw sterren achter!

Fitchef Turbo koop je tijdens Black Friday met korting op www.blackfridayshops.nl

START HET SEIZOEN MET KORTING

Summer Sale

DIT VIND JE OOK VET

DEEL DIT ARTIKEL