Felgele Adidas Ace 16+ Purecontrol

Voor de start van het nieuwe voetbalseizoen 2016-2017 lanceert Adidas in juli na het Europees Kampioenschap in Frankrijk deze felgele Adidas Ace 16+ Purecontrol. Ben jij al klaar voor volgend seizoen?

Deze veterloze gele Adidas kicksen hebben een opvallend strak design zonder enige fratsen! Deze schoenen passen perfect tussen de andere nieuwe adidas kicksen voor 2017.

Onderstaand zie je de eerste foto’s van de uitgelekte felgele Adidas Ace 16+ Pure Control.

Direct shoppen? Klik op de afbeelding.

Felgele Adidas Ace 16+ Purecontrol

Gele Adidas Ace voetbalschoen met sokje

Deze voetbalschoen is geïnspireerd naar de zilveren PureControl voetbalschoen die tijdens het EK 2016 in Frankrijk onder andere werd gedragen door de Franse spelbepaler Paul Pogba.

Duidelijk is dat Adidas komend voetbalseizoen ontzettend stoere voetbalschoenen het veld opstuur. De gele Adidas Control hebben zwarte strepen aan de zijkant welke de schoenen een stoer uiterlijk meegeven.

Gele adidas ace 16+ control

De zoolplaat van de deze gele Adidas schoen is net zoals bij zijn voorganger van metallic lak voorzien en is in verschillende varianten beschikbaar.

De schoen is daarom te koop in zowel AG als FG variant. Waarbij AG vanzelfsprekend werkt op kunstgras en FG voor het normale veld is geoptimaliseerd.

Deze Adidas Ace zal te koop zijn bij de normale retailers voor een prijs v.a. € 150 euro. Uiteraard zal deze schoen net als zijn ‘neefjes’ te zien zijn op de Voetbalschoenen met sok pagina.

Bekijk hier de Adidas Ace voetbalschoenen bij Voetbalshop.

Geef jij deze Gele Adidas Ace Control Kicksen meer of minder dan 4 sterren?

START HET SEIZOEN MET KORTING

Summer Sale

DIT VIND JE OOK VET

DEEL DIT ARTIKEL