Goede keepershandschoenen 2021

Goede keepershandschoenen

Goede keepershandschoenen kopen

Iedere doelman wil natuurlijk goede keepershandschoenen kopen die bij hem of haar past. Maar er is tegenwoordig zoveel keuze tussen al die handschoenen! De collecties volgen elkaar in een rap tempo op, alle handschoenen lijken op elkaar en je hebt veel verschillende soorten merken als Adidas, Nike, Puma, en pure keepersmerken Uhlsport en Stanno. In deze post vind je een overzicht van de nieuwste keepershandschoenen voor volgend seizoen en linken we je aan de beste websites om de handschoenen direct te kopen!

Goede keepershandschoenen met fingersave

De eerste keuze die je moet maken wanneer je keepershandschoenen 2021 koopt is of je het fijner vindt om je wedstrijden te keepen met of zonder fingersave. Maar wat is dit nou eigenlijk? En wat doen de meeste doelmannen?

Fingersave is een extra ondersteuning voor kind en volwassenen in je keepershandschoenen die zich achter je vingers bevinden. Je vingers kunnen dus bijna niet naar achter klappen, waardoor je meer zekerheid hebt dat je niet geblesseerd raakt. Vooral bij de jongere jeugd worden deze soort gloves veel gedragen, omdat dit natuurlijk een stuk veiliger is. Wel is het met fingersave een stuk lastiger om de bal te klemmen omdat je vingers natuurlijk veel minder buigzaam zijn. Tegenwoordig zijn er ook handschoenen waarbij je de extra bescherming voor je vingers uit de handschoen kan halen. Hierdoor kan je het beide proberen en kiezen na je aankoop wat de keuze wordt.

Wij van Footballmag raden je aan om te keepen met de handschoen waar jij je prettig bij voelt. Wel raden we aan om te keepen met handschoenen zonder Fingersave. Dit, omdat je dan gewoon vele malen meer controle over de bal hebt bij schoten op doel. Professionele doelmannen zie je ook zelden keepen met extra vingerbescherming. Waarmeede goalkeepers proberen de 0 te houden lees je later in dit bericht!

                           Goede Adidas keepershandschoenen 2021

keepershandschoenen

Keepershandschoenen van Adidas zijn geliefde gloves voor veel keepers op het hoogste niveau. Zo keept Duitse topkeeper Manuel Neuer met de Adidas Predator 20 keepershandschoenen. Deze handschoen heeft een strakke pasvorm om de vingers heen en een hogere sluiting om de pols heen waardoor de handschoen nog comfortabeler zit. Ook zorgt de revolutionaire Demonskin voor een ultieme grip om de bal. Ook Nederlands elftal keeper Justin Bijlow en West Ham United keeper Lukasz Fabianski gebruiken de Adidas Predator 20 keepershandschoenen om te proberen de 0 te houden. In een ander artikel bespreken we de andere artikelen van keepershandschoenen Adidas 2021.

Wil je een perfect paar voetbalschoenen die passen bij jouw keepershandschoenen? Bekijk dan ook het blog over de nieuwste adidas voetbalschoenen 2021-2022!

keepershandschoenenGoede Nike keepershandschoenen 2021

Ook Nike heeft een ruim aanbod aan goede keepershandschoenen. Het is een fijn merk en ook erg in trek bij veel van de beste keepers ter wereld. Zo keept onder andere de Braziliaanse Premier League doelman Alisson Becker met de Nike Vapor Grip 3 keepershandschoenen. Met deze handschoenen heb je onder alle weersomstandigheden een perfecte grip op de bal. Ook heeft deze handschoen een erg goede ventilatie en uitstekende pasvorm. In een andere post bespreken we nog andere topproducten van Nike keepershandschoenen

Wil je een perfect paar voetbalschoenen die passen bij jouw keepershandschoenen? Bekijk dan ook het blog over de nieuwste Nike voetbalschoenen 2021-2022!

keepershandschoenen 2021 puma

Goede Puma keepershandschoenen 2021

Ook Puma heeft een mooi aanbod aan keepershandschoenen. Zij beloven dat jij de beste prestaties op de doellijn kan leveren wanneer je een paar Puma handschoenen aanhebt. Onder andere topkeepers Jan Oblak van Atletico Madrid en  Ederson Moraes van Manchester City hebben de Puma handschoen aan. Zij dragen de Puma Ultra Grip of Futere Z Grip waardoor zij onder alle weersomstandigheden de perfecte grip en volledige controle over de bal kunnen houden.

 

Football is back

keepershandschoenen 2021 UhlsportUhlsport keepershandschoenen 2021

Uhlsport wil er met haar keepershandschoenen voor zorgen dat de doelmannen die dit merk dragen ook echt onderscheid kunnen maken in het veld. Ze zijn zo ontworpen dat iedere keeper comfortabel zijn wedstrijden kan keepen met een perfecte ventilatie, goed comfort en geweldige grip met ieder weerstype. Onder andere Olympique Lyon keeper Anthony Lopes, West Ham United keeper Alphonse Areola en Bayern Leverkussen keeper Lukas Hradecky dragen deze handschoenen tijdens hun wedstrijden. Bij het aanbod van Uhlsport keepershandschoenen vind jij zeker degene die bij jou past!

 Stanno keepershandschoenen 2021

keepershandschoenen 2021 stannoDe keepershandschoen van Stanno is een geliefde keuze voor erg veel amateurkeepers. Dit komt omdat het een Nederlands merk uit Deventer is dat een erg goede prijs kwaliteit verhouding heeft. Hun designfilosofie, wat bestaat uit functie, vorm en uitstraling zorgt ervoor dat het product wat Stanno aflevert van hoge kwaliteit is zonder poespas. Onder andere Nederlandse topkeepers Erwin Mulder, Hidde Jurjus en Etienne Vaessen hebben net als wij van Footballmag veel vertrouwen in Stanno. Stanno keepershandschoenen zijn dus perfecte handschoenen voor iedere keeper op ieder niveau en voor elk budget.

Maat keepershandschoenen

De maat van je keepershandschoenen is altijd een dingentje. Dit kan natuurlijk per merk erg schelen, en je handen kunnen ook zijn gegroeid ten opzichte van vorig seizoen. Gelukkig heeft Keeperhandschoenen-shop voor jullie al een matentabel gemaakt om te bepalen welke maat jij nodig hebt!

Topmerken Keepershandschoenen

Hopelijk heb je na deze blog een beter overzicht welke goede keepershandschoenen er allemaal zijn en waar je op moet letten bij het kopen hiervan. Kijk goed naar de prijs, kwaliteiten van de handschoen en of jouw idool hem ook draagt. Zo maak je altijd de juiste keuze en zorg je ervoor dat je de perfecte handschoen hebt om iedere wedstrijd de 0 te kunnen houden nu de competitie op het punt van beginnen staat!

Laat in de comments weten met welke handschoenen jij alle ballen uit het doel pakt!

Zoek je keepershandschoenen voor jeugdkeepers en kinderen? Bekijk dan ons artikel over de beste keepershandschoenen kind 2021 

Fan van Nike of Adidas? En je wil meer informatie over keepershandschoenen van dat merk? Bekijk dan De beste Nike keepershandschoenen van 2021 en De beste keepershandschoenen Adidas van 2021

 

 

 

START HET SEIZOEN MET KORTING

Summer Sale

DIT VIND JE OOK VET

DEEL DIT ARTIKEL