Gratis DisneyPlus kijken in 2021

Gratis Disney Plus kijken in 2021?

Van de hele week binnenzitten wordt niemand vrolijk. Met een gratis Disney+ abonnement verrijk je in ieder geval 7 dagen je leven. In deze blog leggen we van je van A tot Z uit hoe je binnen 5 minuten een Gratis Disney+ account hebt aangemaakt.

Benieuwd? Registreren maar!

Klik op onderstaande afbeelding of bekijk het stappenplan onder de afbeelding.

disney plus 2020

Disney Plus gratis kijken in 3 stappen

Om Disney Plus gratis te gebruiken volg je eenvoudig onderstaand stappenplan. Zo staat bijvoorbeeld de Lion King binnen 5 minuten al op je beeldscherm.

Stap 1: Activatie

Klik op onderstaande link om direct jezelf gratis aan te melden bij Disney. Je beland op de homepagina van Disney en je klikt op ‘Start free trial’.

Activeer de website van Disney Plus.

Stap 2: Voer je e-mailadres in

Je dient nu je e-amailadres op te geven. Kies voor een e-mailadres welke je vaak gebruikt, hierdoor profiteer je ook in de toekomst van mooie aanbiedingen van Disney Plus.

Stap 3: Vul een veilig wachtwoord in

Kies voor een wachtwoord die je nog niet eerder hebt gebruikt. Maak het hackers niet makkelijk in deze tijd. Ook hackers zitten de hele dag thuis. Kies dus een wachtwoord die je niet op al je social kanalen ook gebruikt.

Stap 4: Koppel een betaalrekening

Je kiest nu je gewenste betaalmethode. Belangrijk hierbij is om je lidmaatschap van 7 dagen te beëindigen nog voordat je Trial afloopt. In dat geval kijk je DisneyPlus dus helemaal gratis tijdens de Corona crisis.

Bevalt Disney+ beter dan verwacht?

Laat dan je abonnement lekker doorlopen. Voor € 6,99 per maand kijk je onbeperkt Disney, Pixar, Marvel en Star Wars films! Vind je dit bedrag te hoog?

Wist je dat je je Disney+ account ook kunt delen met vrienden en familie. Wanneer je met nog eens 3 andere profielen het account deel, betaal je slechts € 1,50 per maand. Daar heb je nog niet eens een bakje koffie voor bij de AH2GO.

Top 10 Disney+ films in 2020

De top 10 Disney+ films zetten we hieronder voor je op een rijtje. Als je dat nog niet overtuigd, dan weten wij het ook niet!

  1. Star Wars: Episode V
  2. Toy Story 3
  3. The Lion King
  4. Aladdin
  5. Captain America: Civil War
  6. Up
  7. Monsters at Work
  8. Wall-E
  9. Cars
  10. Ratatouille

Wat is jouw favoriete Disney film? Laat het ons weten!

Gratis Disney Plus abonnement

Twijfel je nog? Je bent niet voor niets op deze pagina terechtgekomen. Probeer Disney Plus nu 7 dagen gratis en bevalt het niet, dan zeg je he toch gewoon op.

Er zitten sowieso een paar films of series tussen waar jij een paar dagen mee kan vullen.

Registreer direct voor jouw gratis Disney Plus abonnement!

 

 

START HET SEIZOEN MET KORTING

Summer Sale

DIT VIND JE OOK VET

DEEL DIT ARTIKEL