De beste keepershandschoenen Adidas van 2021

Adidas keepershandschoenen kopen

Ben jij keeper en op zoek naar de beste, mooiste en gaafste keepershandschoenen van Adidas van 2021? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben namelijk al de mooiste handschoenen van Adidas al op een rijtje gezet!

Adidas heeft weer flink uitgepakt dit jaar. De handschoenen van de nieuwe collectie zijn in verschillende kleurencombinaties en types te verkrijgen. Welke Adidas keepershandschoenen wij aanraden zie je hieronder!

Voetbalshop

Adidas Keepershandschoenen Predator Pro

De Adidas Predator Pro is een erg geliefde handschoen onder de topkeepers nationaal en internationaal. Zo dragen onder andere Bayern München keeper Manuel Neuer en  Oranje international Justin Bijlow deze handschoenen bij alle trainingen en wedstrijden. Met deze handschoen ben jij de baas in jouw doelgebied. De nieuwe handschoenen van Adidas zijn uitgerust met alle nieuwste technieken en de gaafste uitstraling.

Zo zie je bijvoorbeeld de rubberen demoskin op de buitenkant van de handschoenen die een erg gave structuur aan de handschoen geeft. Deze is ook gebreid met onder andere mesh voering die de handschoen erg comfortabel maakt met een goede luchttoevoer. De binnenkant van dit prachtige exemplaar is gemaakt met de nieuwste 2.0 Latex voor een unieke gripervaring van de bal. Je hebt naast de perfecte grip ook nog de totale controle over de bal door het uitstekende materiaal. Je kan de handschoen bestellen met klittenband net als normaal, of zonder, wat sinds dit seizoen nieuw is. Hiermee heb je de perfecte aansluiting tussen handschoen en hand. Adidas heeft er hierbij voor gezorgd dat keeper en handschoen één worden.

 Je kan de Adidas Predator Pro bestellen met een zwarte of witte binnenkant bestellen.

Keepershandschoenen Adidas

 

Adidas keepershandschoenen X League

Met deze Adidas X League is iedere bal voor jou. Of het nou een goede corner is, een afstandsschot in de kruising of een bal in de korte hoek, jij hebt deze ballen zeker! De handschoenen zijn gemaakt om je het keepen zo makkelijk en comfortabel mogelijk te maken. Ze zijn onder andere voorzien van een kwalitatief perfecte soft grip latex binnenkant (handpalm) voor een ongekende grip. Ook het balgevoel zal bij deze handschoen uniek zijn zoals je het bij geen andere ziet. De strapless instap zorgt ervoor dat je echt één bent met de handschoen en de bal. Hiernaast kom je er supermakkelijk in, heeft de X League een geweldige pasvorm en ziet de handschoen er supertof uit.

Je kan de Adidas X League bestellen in een blauw met zwarte, donkeroranje en lichtoranje kleur. Alle handschoenen zijn voorzien van een witte binnenkant van de handpalm.

Keepershandschoenen Adidas

 

Adidas voetbalschoenen

Andere merken handschoenen

Wil je ook kijken welke handschoenen van onder andere Nike, Puma, Stanno en Uhlsport wij aanraden? Kijk dan zeker op goede keepershandschoenen 2021.

Ben je op zoek naar de beste handschoenen voor jeugdkeepers? Kijk dan eens op keepershandschoenen kind.

Of ben je fan van nike en wil je specifiek weten wat hiervan de beste handschoenen zijn? Kijk dan bij Nike keepershandschoenen.

START HET SEIZOEN MET KORTING

Summer Sale

DIT VIND JE OOK VET

DEEL DIT ARTIKEL