Mooiste voetbalvrouwen en WAG’s van Nederland

Nederlandse voetballers mogen zeker niet klagen, met de vrouwen en vriendinnen die naast hun zijde wakker worden iedere morgen. Spelers als Frenkie de Jong, Matthijs de Ligt en Steven Berghuis worden vergezeld door prachtige dames waar menig man jaloers op is. We hebben speciaal voor onze trouwe lezers de mooiste voetbalvrouwen en WAG’s van Nederland (vrouw of vriendin van een bekende voetballer)  op een rijtje gezet! 

Vriendin Frenkie de Jong; Mikky Kiemeney

Mikky Kiemeney is misschien wel de mooiste spelersvrouw van dit moment. En wat een powerkoppel is het he! Al sinds Frenkie zijn jeugdjaren staat Mikky aan zijn zijde. Vorige maand vroeg de middenvelder zijn vriendin ten huwelijk in Amerika, waarop ze volmondig ja antwoordde. 

Vriendin Donny van de Beek; Estelle bergkamp

Een andere oud Ajax speler heeft misschien wel een net zo mooie vriendin als Frenkie. Donny van de Beek is trotse partner van de dochter van Dennis Bergkamp; Estelle Bergkamp. Ben jij ook zo jaloers op Donny als wij zijn? 

Vriendin Matthijs de Ligt; AnneKee Molenaar

Ons hart gaat zeker sneller kloppen van AnneKee Molenaar. De vriendin van Matthijs de ligt is een echt pareltje en een ongelofelijk mooie dame. Die Matthijs boft maar weer!

Vriendin Steven Bergwijn; Sem SMit

De duurste inkomende eredivisietransfer aller tijden heeft niks te klagen met Sem Smit aan zijn zijde. Voordat zij een relatie hadden, was de ex-vriendin van Chloe Jay al zwanger van de voetballer. Ze werd zwanger en Steven ging naar Engeland met zijn huidige vriendin Sem, met wie de buitenspeler sinds kort ook een kindje mee heeft! We raden ook zeker aan om eens heel haar Insta door te scrollen, want wat een mooie meid is dit zeg!

Vriendin Davy KLaassen; Laura Benschop

Laura Benschop is al een hele tijd de bloedmooie vriendin van Ajax vedette. Wij snappen dat Klaassen zo goed presteert op het veld, want wat een mooie meid is dit zeg!

Justin Bijlow vriendin; Dayenne Huipen

Ook Feyenoorder Justin Bijlow mag niet klagen met zijn vriendin. De Brunette Dayenne Hoppen is een prachtige dame die onlangs moeder is geworden van een mooi kindje. Ze reist Justin zo veel mogelijk achterna, maar is zeker blij dat ze nog in Rotterdam wonen. 

Helene Hendriks

Helene mag dan wel geen vriendin zijn van een bekende voetballer, maar ze kan er wel dondersgoed over vertellen. De Blondine is presentatrice van onder anderen SBS, Veronica en ESPN waarmee ze de harten van menig man laat smelten. 

Fresia Cousina Arias

Nog een sportverslaggeefster van nederlandse bodem: Fresia Cousina Arias. Fresia begon haar carriére bij FC Twente TV, waarna ESPN haar al snel ontdekte en een contract aanbood. Een prachtige verschijning op de Nederlandse sportzenders!

Vriendin Stefan de Vrij; Doina Turcanu

De vriendin van Stefan de Vrij is ook zeer gelukkig in de liefde. met zijn knappe vriendin Doina Turcanu woont hij in het orachtige Milaan. we zouden allemaal wel een keer naast zijn knappe vriendin wakker willen worden toch?

Vriendin Cristiano Ronaldo; Georgina Rodriguez

We eindigen ons artikel met 2 bloedmooie dames van de beste voetballers van de wereld, met te beginnen die van Cristiano Ronaldo. We hoeven er verder ook geen worden aan vuil te maken, Georgina Rodriguez is een prachtige Argentijnse vrouw waar de topvoetballer erg blij mee kan zijn. 

Vriendin Max verstappen; Kelly Piquet

Max Verstappen versloeg zijn teamgenoot Dani Kvyat niet alleen maar op de baan, maar ook daarnaast. Hij veroverde het hart van de bloedmooie Kely Piquet, met wie hij nu al ruim 2 jaar een relatie heeft. Kelly volgt Max waar ze maar kan om te zien of de Formule 1 rijder dit jaar weer de wereldtitel kan pakken. Een mooiere afsluiter van dit artikel kunnen we jullie niet geven denk ik, toch? 😉

Mooiste voetbalvrouwen en WAG's van Nederland op een rijtje

We hopen dat jullie genoten hebben van ons artikel over de mooiste voetbalvrouwen en WAG’s van Nederland. Ben je nou  benieuwd wat de mooiste sport vrouwen van Nederland zijn? Natuurlijk! Lees dus snel door en geniet van het volgende artikel met toppers als Jutta Leerdam en Suzanne Schulting!

 

Summer Sale

START HET SEIZOEN MET KORTING

Summer Sale

DIT VIND JE OOK VET

DEEL DIT ARTIKEL