Nike Magistra Obra II 2016

Bekijk onderstaand de nieuwste Nike Magista Obra 2016 voetbalschoenen. Deze nieuwe Magista’s hebben een wel heel bijzonder uiterlijk gekregen van de Nike designers.

Deze schoenen bevatten een compleet nieuwe zoolplaat en ook de bovenkant van de schoen voldoet aan de nieuwste technologieën om jouw balgevoel naar een hoger niveau te tillen.

Nike Magista Obra II 2016

Verwacht wordt dat er nog tijdens het EURO 2016 in Frankrijk gespeeld gaat worden op  de nieuwste Nike Magista Obra II 2016. Uiteraard zullen deze kicksen ook gedragen worden tijdens de Olympische spelen, wat begint, net voor de start van het nieuwe voetbalseizoen 2016.2017.

Spelers als Mario Götze, Matuidi en David Luiz zullen bovenaan de lijst staan met spelers welke deze nieuwe ‘Next-Gen (volgende generatie) voetbalschoenen gaan dragen. Het is nog een groot vraagteken of Neymar nog gaat switchen van Hypervenom naar Magista.

 

De goedkopere variant van deze schoen, zonder sokje, zal gedragen worden door niemand minder dan de man van het EK 2016, Andrées Iniesta. Later zullen wij meer over deze Nike Magista Opus schrijven, houdt de website dus in de gaten.

Nike magista Obra II onderkant 2016

Wat misschien wel het meest opvalt aan deze nieuwe kicksen is het sokje. Deze is net als de Superfly uitgerust met een speciaal laagje, waardoor de voetbalschoenen onder alle omstandigheden schoon zal blijven, als je deze afspoelt met water. Op deze manier haal je maximale uit je voetbalschoenen en presteer jij het beste, ook tijdens de regen, sneeuw en wind!

Je kunt deze Nike Magista Obra II met sokje bekijken zodra deze uit is op de pagina voetbalschoenen met sok! Of bekijk direct via onze partners, welke allemaal voetbalkicksen met sok verkopen.

Wat voor cijfer geef jij deze Nike Magistra Obra II 2016?

START HET SEIZOEN MET KORTING

Summer Sale

DIT VIND JE OOK VET

DEEL DIT ARTIKEL