Nieuwste voetbalschoenen zomer 2016

Het einde van het seizoen komt in zicht. De hoogste tijd voor onze redactie om eens op pad te gaan en de nieuwste voetbalschoenen voor de zomer van 2016 te bekijken. Deze schoenen zullen tijdens EURO 2016 en het voetbalseizoen 2016-2017 gedragen gaan worden.

De nieuwste voetbalschoenen voor de zomer van 2016-2017 zijn te koop bij:

Next-Gen Voetbalschoenen 2016

Het oogappeltje waar iedereen naar uitkijkt zijn de Nike Mercurial Superfly Voetbalschoenen voor de zomer van 2016. Deze voetbalschoen zal net als zijn voorgangers voorzien zijn van het zogenaamde ‘sokje’. Deze Superfly 2016-2017 kicksen zullen bovenop de schoenen strepen hebben zitten. Dit zorgt ervoor dat jij maximale controle houdt over de bal.

nieuwste zomer voetbalschoenen 2016

Maar wat is er écht interessant?

 

Het bovendeel van deze ‘next-gen’ voetbalschoen is dat deze strepen zorgen dat je extra snel bent. Dit opmerkelijke design zorgt er dus voor dat je sneller bent dan je tegenstander. Deze schoen combineert snelheid en perfectie. Jouw balcontrole gaat naar het volgende level!

Om de verbeterde balcontrole te garanderen is deze nieuwste zomer Nike Mercurial voetbalschoen uitgerust met de zogenaamde ACC techniek. Dit staat voor All conditions Control. Vrij vertaald betekent dit dat je deze schoen gemaakt is voor alle weersomstandigheden. Zo heb jij net als de Nike ‘anti-clog‘ voetbalschoenen geen last van de modder in combinatie met regen!

Dit zorgt er dus voor dat jouw balcontrole onder de moeilijkste omstandigheden stabiel blijft! Ideaal voor bijvoorbeeld een numero 10 in het veld of buitenspeler. Waarbij je snel moet handelen en de tegenstander van je af moet schudden!

Ook de sok van de voetbalschoen is verbeterd. Hierdoor zit je voet nog beter en comfortabeler ‘ingepakt’. Hierdoor voel jij je één met de schoen.

Ook aan de zool van de voetbalschoen heeft Nike aandacht besteed. De noppen zijn dusdanig gepositioneerd dat deze FG voetbalschoen het beste functioneert.

Deze lichtgewicht ‘carbon’ (wordt ook gebruikt in bijv. wielrenfietsen om zo licht mogelijk te houden) zolen zijn enorm sterk maar ontzettend licht.

Flits jij deze zomer op de nieuwste voetbalschoenen van 2016 je tegenstander voorbij?

Benieuwd? Check hier of jouw nieuwste zomervoetbalschoenen al te koop zijn! Of check de voetbalschoenen met sok pagina om te vergelijken!

 

Radiant Reveal Pack voetbalschoenen

In april 2016 werden alle voetbalfans positief verrast met de komst van de Radiant Reveal voetbalschoenen. Hier had FootballMag destijds al een blog over geschreven. Benieuwd? Bekijk hier Radiant pack.

Nieuwste zomr voetbalschoenen 2016

Ben je benieuwd naar de nieuwste Adidas voetbalschoenen voor komende zomer? Houd dan de Adidas pagina in de gaten!

START HET SEIZOEN MET KORTING

Summer Sale

DIT VIND JE OOK VET

DEEL DIT ARTIKEL