Nike Hypervenom Phantom III Februari 2017

De Nike Hypervenom Phantom III voetbalschoenen zijn uitgelekt. Deze voetbalschoenen zijn wel zo ontzettend tof. De releasedatum van deze voetbalschoenen staat op 30 januari, of de eerste week van februari.

Bekijk hier alle voetbalschoenen met sok.

Bekijk hieronder de eerste foto’s van deze Nike voetbalschoenen voor februari.

Nike Hypervenom Phantom III met sokje

Dit zijn ze dames en heren. Wat opvallend is aan deze Nike Hypervenom’s zijn enerzijds de aparte kleuren en aan de andere kant het design. De kleurencombinatie geel en oranje is compleet verdeeld over deze voetbalschoen met gele veters.

Nike Hypervenom phantom III -2

Nike Hyperevenom Phantom II van de zijkant en bovenkant.

Nike hypervenom phantom III

Op de zijkant van de sok staat het grote Nike logo afgebeeld, evenals op de voorkant van de schoen, op de zogenaamde ‘neus’. De sok zorgt ervoor dat de schoen aanvoelt als een pantoffel. Deze kicksen zijn overigens verkrijgen voor zowel kids als volwassenen.

Heb je nog type voor een veld? Je kunt deze schoenen in SG, FG EN AG. Jouw favoriete voetbalschoen presteert dus op iedere ondergrond.

Hypervenom Phantom III voor vrouwen

Ook aan de vrouwelijke voetballers wordt uiteraard gedacht. Wat te denken van deze Wolf Grey Orange Hypervenom III kicksen?

Hypervenom Phantom III grijs oranje voor vrouwen

Deze Nike voetbalschoenen voor meisjes zijn dus speciaal ontwikkeld voor de vrouwelijke voetballer. Zeker niet de eerste keer dat Nike dit doet, zo presenteerde Nike in 2015 o.a. een Nike voetbalschoen speciaal voor het WK in Canada.

Bovenstaande schoenen komen geheel volgens de Nieuwste Nike voetbalschoenen planning uit. Blijf op de hoogte en Google wekelijks naar de nieuwste Nike kicksen!

Laat jouw cijfer achter en stem onderaan de pagina met de sterren!

START HET SEIZOEN MET KORTING

Summer Sale

DIT VIND JE OOK VET

DEEL DIT ARTIKEL