De beste Nike keepershandschoenen van 2021

Nike keepershandschoenen

Nike keepershandschoenen 2021

Ben je op zoek bent naar de nieuwste, beste en mooiste Nike keepershandschoenen 2021 ? Dan zit je zeker goed op deze pagina! De Nike keepershandschoenen die je het beste uit jezelf naar voren halen staan in deze blog!

Nike heeft weer een prachtige nieuwe collectie gepresenteerd dit jaar. Met deze handschoenen sta jij al 1-0 voor voordat de wedstrijd is begonnen. Hiermee pak je iedere bal en houd jij je doel schoon! Welke Nike keepershandschoenen wij zeker zouden aanraden zie je verder in dit artikel!

 

 Nike Mercurial Touch Victory

Nike keepershandschoenen

 

Nike keepershandschoenen

Deze Nike  Mercurial Touch Victory is een erg geliefde soort onder de amateur en profkeepers in Nederland maar ook internationaal. Zo draagt onder andere top keeper Tibaut Courtois deze prachtige handschoen voor de trainingen en wedstrijden. Hiermee heers jij in het 16 meter gebied en pak jij alle ballen die op goal geschoten worden.

 

Het sterkste punt van deze handschoen is toch wel de grip die erin verwerkt is. Het allerbeste schuim en de beste techniek zorgen ervoor dat de grip van deze handschoen subliem is. Wanneer je tijdens de wedstrijd of training de bal vangt heb je een perfect gevoel en lijkt het net of je de bal met je blote handen vangt. Ook de pasvorm van deze handschoen is perfect. Hij sluit mooi aan om je handen heen en geeft een comfortabel gevoel.

De Nike Mercurial Touch Victory is dus één van de beste handschoenen van 2021! Dit komt door het elastisch neopreen en omgekeerd stikwerk wat de handschoen erg ten goede komt. Ook heeft deze handschoen geen klittenband, maar een elastische onderkant die perfect over je polsen heenglijden. De kleurencombinatie met de witte buitenkant met oranje-gele accenten en de zwarte binnenkant maken deze handschoen tot een tophandschoen voor iedere doelman op welk niveau dan ook.

Voetbalshop

Nike Panthom Elite

Nike keepershandschoenen

Nike keepershandschoenen

Ook deze handschoen wordt gedragen door vele nationale en internationale (top)keepers. Wanneer je de Nike Panthom Elite draagt ben je niet meer te stoppen. Alle ballen zijn voor jou en je voelt je erg vertrouwd met deze handschoenen om je handen heen.

Doordat het neoprene materiaal aan de buitenkant van de handschoen erg flexibel is, heb jij alle bewegingsvrijheid tijdens jouw wedstrijd of training. Deze handschoenen hebben een erg groot oppervlak om de bal mee te vangen en een erg fijne pasvorm wat de resultaten  van iedere doelman zullen bevorderen. De onderkant van de handschoen die richting de pols loopt is verlengd voor extra stevigheid en ultiem balgevoel bij elk schot op goal.

De Nike Phantom Elite is dus weer één van de toppers van Nike!

 

Voetbalshop

 

Nike keepershandschoenen en meer!

Naast deze prachtige handschoenen is ook de Nike Grip 3 een echte aanrader. Deze handschoen wordt uitgebreid omschreven in onze andere post over goede keepershandschoenen 2021. Hierin worden ook tips en product omschrijvingen gegeven over handschoenen van onder meer Stanno, Uhlsport en Puma!

Ook de handschoenen van Adidas zijn zeker een aanrader. Ben je meer fan van Adidas dan van Nike? Bekijk dan ons artikel over beste keepershandschoenen Adidas 2021.

Ook hebben we een artikel geschreven voor jeugdkeepers. Hierin worden verschillende tips gegeven over waar je op moet letten als je de keepershandschoenen koopt. Op deze pagina vind je alles over keepershandschoenen kind en weet je precies wat wij aanraden en wat we niet zouden doen!

Ook hebben we de top 3 beste voetbalschoenen zonder veters op een rijtje gezet. Deze nieuwe techniek zorgt voor de beste prestaties en de mooiste uitstraling die je maar kan hebben als voetballer!

Wat we je ook nog willen vertellen is dat we de allermooiste voetbalreizen naar voetbalclubs in Londen voor je op een rijtje hebben gezet. Een ding die iedere voetbalfan gedaan moet hebben in zijn of haar leven!

START HET SEIZOEN MET KORTING

Summer Sale

DIT VIND JE OOK VET

DEEL DIT ARTIKEL