Nike Magista Obra Pitch Dark Pack

De Nieuwste Nike Magista Obra zijn weer onthuld door Nike. Deze kleurrijke voetbalschoenen zijn de eerste maanden van het voetbalseizoen 2016-2017 o.a. de nieuwe voetbalschoenen van Mario Götze.

Bekijk hieronder foto’s van de nieuwste Magista’s Obra.

Nieuwste Nike Magista Pitch Dark Voetbalschoenen met kleurtjes

nike magista obra pitch dark

Nike heeft veel aandacht besteed aan de zogenaamde ‘Dynamic Fit Collar’. Wij noemen het “Voetbalschoenen met Sokje”.

Dit nieuwe sokje is wat meer in een enkelvorm, waardoor de sok meer ondersteuning biedt aan de enkel en het onderbeen.

De laatste upgrade die Nike heeft doorgevoerd bij deze kleurrijke Nike Magista Obra zijn de noppen. Nike heeft vorm van de noppen gebaseerd op een analyse uit hun bekende onderzoekslaboratorium.

De noppen hebben verschillende vormen op diverse plekken onder de schoen, waardoor je extra veel kracht heb tijdens het afzetten bij het versnellen. Zo snel jij supervlug langs je tegenstander.

Ben jij een fan van deze voetbalschoen met alle kleuren of kies jij liever voor een zwarte versie van de Nike Pitch Dark pack of Puma EvoTOUCH, nu ook nieuw met sokje.

Alle voetbalschoenen zien? Bekijk ons overzicht.

Nike Magista Obra Mario Götze

nike magista obra gotze voetbalschoenen

Laat het ons weten in een reactie onder aan dit blog.

Kleurrijke Magista Obra Bestellen

Bestellen kan! Bekijk de voetbalschoenen via de zijbalk bij een van onze of als je op de mobiel surft, check dan onderaan de banners en link direct naar jouw favoriete webshop.

Wil je liever de prijs vergelijken? Bekijk dan de voetbalschoenen met sok pagina, en bekijk de prijs van de top aanbieder in Nederland en vergelijk en selecteer op prijs!

START HET SEIZOEN MET KORTING

Summer Sale

DIT VIND JE OOK VET

DEEL DIT ARTIKEL