Nike Mercurial CR7 Deep Blue

In maart lanceert Nike de nieuwste voetbalschoenen van CR7. De naam? Nike Mercurial CR7 Deep Blue. Wij nemen deze voetbalschoenen alvast onder de loep.

In navolging van de Nike Savage Beauty voetbalschoenen is dit de tweede officiële voetbalschoen die in de verkoop gaat voor de ‘normale’ fans van Cristiano Ronaldo.

Eerder lanceerde Nike al een Limited Edition Sale voor de fans van CR7. Deze voetbalschoenen konden alleen gekocht worden via de NikeApp.

Voor degene die het gemist hebben: Nike lanceert een voetbalschoenen serie als eerbetoon aan de ‘beste voetballer ter wereld’. Dit is Schoen #2 van #7.

Onderstaande CR7 Deep Blue voetbalschoenen zijn dus voor iedereen te verkrijgen. Lees hier de review van FootballMag.

Nike Mercurial CR7 Deep Blue voetbalschoen met sok

Deze donkerblauwe Superfly is wat strakker dan zijn voorganger. Op onderstaande foto van FootyHeadlines is te zien dat op de achterkant van de voetbalschoen een soort van donkere ‘schaduw’ is afgebeeld.

Nike Mercurial CR7 Deep Blue

Deze nieuwe Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen van Cristiano Ronaldo hebben een zeer modern ontwerp met als schitterende kleurencombinatie: Navy Blauw & Zilver.

Het Nike teken van de Mercurial kicksen zijn totaal zilver en vallen goed op bovenop de donkerblauwe schoen. De achtergrond van de ‘shadows’ op de hiel van de schoen zijn bij ons niet bekend.

Mocht je dit weten dan kun je het antwoord hieronder vermelden als reactie. De credits gaan dan uiteraard naar jou. 😉

Prijsklasse CR7 Voetbalschoenen

De voetbalschoenen van CR7 zijn niet alleen te koop mét sokje. De Nike Mercurial Vapor X is de naam van de lage variant. Deze voetbalschoenen zullen al vanaf maat 33 te koop zijn voor de jongeren onder ons. Deze Vapor (zonder sokje) koop je hoogstwaarschijnlijk al vanaf 49,99.

Nike Mercurial Vapor X CR7 2016

Wat ons betreft een mooie prijs voor deze gave voetbalschoenen.

De ‘Deep Blue Superfly  voetbalschoenen met sok starten met een prijs die we inmiddels gewend zijn van Nike. Ongeveer €300.

Bekijk alle voetbalschoenen met sok.

Hoeveel sterren geef jij de Nike Mercurial CR7 Deep Blue?

START HET SEIZOEN MET KORTING

Summer Sale

DIT VIND JE OOK VET

DEEL DIT ARTIKEL