Nike Pitch Dark Voetbalschoenen

Op 5 juli lanceert Nike haar nieuwste ‘pack’ voetbalschoenen. Je kunt ze vinden onder de naam “Nike Pitch Dark“. Deze opvolger van het Nike Spark Brilliance Pack zullen een wat ‘klassiekere’ uitstraling hebben.

Na het EURO 2016 in Frankrijk en de COPA America zullen de meest populaire voetballers gaan  spelen op deze nieuwe kicksen.

Nieuwste zwarte Nike voetbalschoenen

Nike Pitch Dark voetbalschoenen

Bekijk vanaf 5 juli op onze ‘Sok voetbalschoenen‘ pagina.

De Pitch Dark voetbalschoenen zullen ondanks hun zwarte uiterlijk toch opvallen. Door de opvallende kleuren van het Nike teken zijn deze schoenen zo ontzettend gaaf, dat er waarschijnlijk een zogenaamde ‘run’ zal gaan komen op de voetbalschoenen.

De combinatie klassiek in combinatie met de nieuwste technologie van de voetbalschoenen en het kleurrijke detail doet veel liefhebbers hun voetbalhart sneller laten  kloppen.

Nike Hypervenom Phantom II Pitch Dark

Onderstaand zie je de nieuwste Nike Hypervenom Phantom II voetbalschoenen. Deze voetbalschoenen zullen binnenkort te vinden zijn op de Hypervenom pagina.

Nike Pitch Dark Hypervenom voetbalschoenen

Nike Mercurials Superfly V

Deze zwart Superfly is uitgeurst met het roze nike teken. Ben jij al fan? Komend seizoen zijn o.a. top spelers als CR7 en Dmtri Payet te bewonderen in deze nieuwe voetbalschoenen.

Nike Mercurial Superfly Pitch Black voetbalschoenen

Het Pitch Dark Pack van Nike bevat niet alleen een ‘sok-variant’. Uiteraard is er ook ruimte voor de Tiempo kicksen. Deze voetbalschoenen, vooral populair onder verdedigers zullen eveneens deel uitmaken van het nieuwste Nike pack.

Nike Tiempo Dark Pack

Nike Tiempo Pitch Black voetbalschoenen

Laat jij ook in een reactie weten wat jij ervan vindt? Wij geven dit nieuwe ‘Pitch Dark Pack’ zeker 5 sterren. Geweldig!

START HET SEIZOEN MET KORTING

Summer Sale

DIT VIND JE OOK VET

DEEL DIT ARTIKEL