Nike Radiant Reveal Pack Voetbalschoenen

Moeder winter verlaat bijna ons land en de lente staat voor de deur. De hoogste tijd voor nieuwe spectaculaire schoenen. Dat moet Nike gedacht hebben bij het produceren van de Nike Radiant Reveal voetbalschoenen 2016.

Voetbalschoenen Lente 2016

Nike lanceert deze lente de schitterende kleurige en fleurige voetbalschoenen Radiant Reveal Pack. Vrij vertaald heten deze schoenen in het Nederlands “Stralend & Onthullend”. Geen gekke naam voor deze toch wel stralende voetbalschoenen.

Ondanks dat het bovenste gedeelte van de voetbalschoenen veelal wit is, is er genoeg ruimte voor de felle kleurencombinaties. Kijk maar eens naar deze Magista voetbalschoenen.

Nike Magista Radiant Reveal Pack 2016

Nike magista radiant reveal pack

Hier is het witte gedeelte van de schoen bij de ‘voetbalschoen met sok’ aangevuld met de roze kleuren. Gebaseerd op de bloemen die in de lente weer tot bloei komen.

Niet alleen de spelers van Barca zullen spelen op deze voetbalschoenen, denk ook aan spelers als Arek Milik en Christian Eriksen die tijdens het slot van de competitie gaan strijden op deze spetterende voetbalschoenen.

Nike Tiempo Radiant Reveal Pack 2016

Ook de Nike Tiempo voetbalschoenen mogen er wezen. Deze lente voetbalschoenen zijn oranje, geel en wit gekleurd en zullen te koop zijn vanaf 49,99 bij de bekende voetbalshops. Ben jij fan van tiempo, of ga je liever voor een voetbalschoen met sok?

Bekende voetballers die de Tiempo voetbalschoenen dragen zijn onder andere Joël Veltman van Ajax en Gerard Pique van Barcelona.

Nike tiempo radiant reveal pack

Nike Mercurial Radiant Reveal Pack 2016

Wellicht wel de opvallendste, onopvallende. Huh? Ja, precies zoals we zeggen. Geen flitsende kleuren maar een lichte lente gloed vagen over de voetbalschoen van de Nike Mercurial. Zeker wel opvallend dus! Wat vind jij van deze keuze van Nike? Tof? Of had jij liever een feller model gezien?

Nike mercurial radiant reveal pack

Nike Hypervenom Radiant Reveal Pack 2016

We sluiten dit blog af met de meest spectaculaire voetbalschoenen uit het rijtje voor de lente. Deze ongelooflijk gave én opvallende Hypervenom voetbalschoenen zijn helemaal klaar voor het slot van de competitie.

De Hypervenom voetbalschoenen hebben de bekende punten op de zijkanten, waarbij de punten zijn gecombineerd met opvallende kleurenvarianten. Groen, oranje en paars zullen niet ontbreken en zetten goed af tegen de witte basis van deze voetbalschoen.

Spelers als Davy Klaassen, Riechedly Bazoer en Wayne Rooney zullen hun opwachting maken op deze voetbalschoenen!

Nike hypervenom radiant reveal pack 2016

Je kunt de Radiant Reveal voetbalschoenen hier bestellen.

Hoeveel sterren geef jij de Radiant Reveal?

START HET SEIZOEN MET KORTING

Summer Sale

DIT VIND JE OOK VET

DEEL DIT ARTIKEL