Nike Radiation Flare Pack

Nike lanceert vanaf 30 januari haar nieuwste pack: De Nike Radiation Flare Pack. Deze voetbalschoenen zullen zowel voor op het veld, als naast het veld beschikbaar worden. Zo kun je niet alleen shinen op het veld, maar ook op de pleintjes.

Nike Radiation Flare Pack – Februari 2017

Dit zijn de voetbalschoenen met de nieuwste Technologie. Gedesigned om de laatste wintermaanden mee door te komen en de strijd aan te gaan met jouw tegenstander!

nike radiation flare pack

Dit pack bevat onder andere:

  • Nike Mercurial
  • Nike Magista
  • Nike Hypervenom
  • Nike Tiempo

Zoals gezegd wordt ook een TF en IN versie uitgebracht van deze voetbalschoen. Naast de reguliere FG, AG en SG varianten. Kortweg; de Nike Radiation Flare Pack zal op iedere ondergrond zijn weg weten te vinden. Of jij nu een panna-koning bent of een solide verdediger, deze schoenen zullen jouw zeker niet misstaan.

nike radiation flare pack 2017

Geavanceerde technologie

Nike heeft het bovendeel van de voetbalschoen sterk verbeterd. De Hypervenom is nu bijvoorbeeld verdeeld in 2 delen. Deze zijn handig te herkennen aan de 2 kleuren die de schoen nu met zich meebrengt. Deze Kicksen zijn speciaal zo ontwikkeld voor een belangrijke reden: Namelijk het net laten trillen, oftewel; scoren van doelpunten. Zo is het oranje gedeelte gemaakt om de schietzone te bevorderen.

 

Ben jij een geboren aanvaller om jouw verdediger helemaal kapot te spelen? Dan zijn de Mecurila, Magista en Hypervenom variant met sokje zeker voor jou een aanrader.

Geef jouw mening hieronder over de nieuwste Nike Radiation Flare Pack voetbalschoenen of bekijk alle upcoming Nike voetbalschoenen voor 2017 hier.

 

START HET SEIZOEN MET KORTING

Summer Sale

DIT VIND JE OOK VET

DEEL DIT ARTIKEL