Nike Spark Brilliance Pack voor vrouwen!

Na de release van de Spark Brilliance voor het Europees Kampioenschap 2016 in Frankrijk voor mannen is het toch écht de beurt aan de vrouwen!

Ben jij een echte topper en is jouw leven voetbal? Dan zijn deze nieuwe Nike Spark Brilliance zéker een aanrader. Bekijk hieronder de eerste foto’s van de dit nieuwe ‘Spark Brilliance Pack voor vrouwen’.

Voetbalschoenen voor vrouwen

Onderstaand zie je van links naar rechts de volgende voetbalschoenen afgebeeld:

  • Nike Superfly Mercurial 5
  • Nike Hypervenom
  • Nike Tiempo V

Zodra deze kicksen te koop zijn kun je de prijs van deze schoenen hier vergelijken.

Nike Spark Brilliance Vrouwen - 2

Deze schoenen voor ‘meisjes’ of ‘vrouwen’ zijn blauw gekleurd en hebben een opvallend kleurig Nike teken. Verder is de schoen uitgerust met de nieuwste technologieën.

Zo houd je bijvoorbeeld net als de ‘Anti-Clog‘ voetbalschoenen, de schoenen netjes door deze enkel even af te spoelen met water. Geen gedoe aan je voetbalschoenen, zo heb jij een optimale controle!

De schoenen worden compleet gemaakt met gele noppen. Welke zowel in FG als AG beschikbaar zullen zijn. Waarbij AG speciaal voor kunstgras zijn, en FG ideaal is op normaal gras.

Hieronder zie je nog een foto van de Amerikaanse dames. Nike lanceert dus net als tijdens het WK in Canada haar voetbalschoenen voor het USA team.

Voetbalschoenen met sokje voor meisjes

3 van de 4 voetbalschoenen binnen dit pack zijn met sokje. Deze schoenen zijn afhankelijk van het type speciaal geschikt voor snelheid, bewegingen op controle. Wat voor type spelmaker ben jij?

Tip: Ben jij een echte verdediger? Dan zijn de Nike Tiempo het meest geschikt voor jou!

Nike Spark Brilliance Vrouwen

Wil je meer voetbalschoenen zien? Bekijk dan het complete voetbalschoenen overzicht!

Laat je in een reactie weten wat jij vindt van deze nieuwste vrouwen voetbalschoenen?

START HET SEIZOEN MET KORTING

Summer Sale

DIT VIND JE OOK VET

DEEL DIT ARTIKEL