De beste Scheenbeschermers voor jou!

scheenbeschermer

Scheenbeschermers voetbal

De beste scheenbeschermers voor jou vind je hier bij Footballmag! Het is misschien wel het belangrijkste beschermmiddel bij iedere voetbalwedstrijd. De bescherming van je schenen is essentieel om vervelende blessures te voorkomen. Er zijn tegenwoordig alleen erg veel soorten . Vroeger had je alleen erg grote onhandige scheenbeschermers die nooit goed zaten en ook je enkels beschermde. Tegenwoordig heb je ze in allerlei soorten, kleuren, maten en types. De beste scheenbeschermers van dit moment vind je in deze post!

Scheenbeschermers met enkelband

We raden aan als je zwakke enkels hebt om te kiezen voor een scheenbeschermer met enkelbeschermers. Het zit net wat anders dan pure beschermers voor je schenen maar hierbij worden de tikken op je enkel wel beschermd. Met de Adidas X scheenbeschermers ben je zowel beschermd rondom je enkels als bij je schenen. Je hebt hierbij een erg goede pasvorm en door het EVA materiaal is het erg luchtig en zweet je minimaal. Je kan ook kiezen voor de Adidas Predator scheenbeschermers. Hierbij grijpt de Demonskin 2.0 zich vast aan je sok waardoor de scheenbeschermer erg comfortabel aanvoelt. Ook kan er met plakband een riem versteld worden voor de ultieme pasvorm. Ook hierbij worden je enkels en schenen optimaal beschermd.

Als laatste lichten wij de Adidas Tiro Match scheenbeschermers uit. Deze scheenbeschermer is ook voorzien van een enkelband, hebben ook het luchtende EVA materiaal en een ultiem pascomfort door de verstelbare riem. De kleurencombinaties en prijs-kwaliteit van alle 3 de scheenbeschermers zijn top, dus het kiezen zal erg moeilijk worden!

De bescherming voor je schenen zonder enkelband

Ook heb je erg goede scheenbeschermers die puur je schenen beschermen. Zo is een van onze favorieten de Puma Ultra Twist Sleeve scheenbeschermers. Deze topper heeft de nieuwste en beste techniek en beschikt over één van de betere beschermingen en pascomfort waardoor je altijd kan knallen. Ook bieden ze een erg goede ventilatie. Een echte must-have voor snelle aanvallers is de Uhlsport Bionikshield scheenbeschermer. Hierbij kies je voor een goede bescherming met hoge schokabsorptie. Ook is dit product erg ligt. Dit zorgt ervoor dat je zo snel mogelijk langs je tegenstander kan dribbelen met het ultra flexibele materiaal.

Voetbalshop

Scheenbeschermers kind

Ook voor kinderen kan het lastig zijn de juiste uit te zoeken. Daarom hebben we ook de topproducten voor deze leeftijdsgroep op een rijtje gezet. Om te beginnen bij de Adidas Tiro League scheenbeschermers kids. Deze scheenbescherming biedt de juiste bescherming voor ieder kind! Hij is erg flexibel en van hoge kwaliteit. Ook is de bescherming erg stevig maar toch luchtig van binnen. Hiernaast is de Adidas Predator scheenbeschermer Match Kids een topproduct. De Demonskin in de scheenbeschermer zorgt ervoor dat deze goed strak zit aan de sok. Het EVA materiaal geeft je optimaal comfort en de pasvorm is top om het beste uit je wedstrijden te halen.

scheenbeschermersscheenbeschermersscheenbeschermerscheenbeschermers

Heb je naast nieuwe beschermers voor je schenen ook nog goede voetbalschoenen nodig? Bekijk dan ons artikel over Top 3 adidas voetbalschoenen zonder veter.

Heb je ook nog goede keepershandschoenen nodig? Bekijk dan snel het artikel over goede keepershandschoenen 2021

Adidas voetbalschoenen

START HET SEIZOEN MET KORTING

Summer Sale

DIT VIND JE OOK VET

DEEL DIT ARTIKEL