Spark Brilliance Pack voetbalschoenen 2016-2017

Nike lanceert vandaag haar nieuwste voetbalschoenen voor 2016-2017. De Spark Brilliance Pack Voetbalschoenen zullen je verstelt laten staan. Deze voetbalschoenen zijn speciaal ontwikkeld voor alle voetballiefhebbers die niet kunnen wachten op hun nieuwe voetbalschoenen voor het nieuwe voetbalseizoen!

Bekijk hieronder snel het Spark Brilliance Pack. Dit pack bevat o.a. de bekende Hypervenom Phantom, Magista Obra, Tiempo Legend en de knaller: Mercurial Superfly.

Spark Brilliance Football Pack Voetbalschoenen

Ps: Kun je niet wachten en wil je Direct bestellen? Check hier de nieuwste kicksen.

Nieuwste Nike Brilliance voetbalschoenen met sok

Onderstaand zie je de Nike Hypervenom voetbalschoenen van het Brilliance Pack. Deze gele met groene kicksen zullen zowel te koop zijn voor volwassenen en jongeren. De kids versie zal v.a. €150,- te koop zijn.

Nike Hypervenom Brilliance Pack

Dit is net als de voorgangers van de Hypervenom één van de weinige modellen welke altijd klaarstaat voor de jeugd. In maten v.a. maat 36 t/m 38,5 beschikbaar voor de kids. Uiteraard is deze schoen ook gewoon te koop v.a. maat 39 t/m 49 voor volwassenen.

Spark Brilliance Football Pack Hypervenom

Nike Magista Brilliance Pack

Deze Nike Magista’s zijn misschien wel de meest opvallende verschijnen van het Brilliance pack. Dit pack zijn één van de nieuwste voetbalschoenen voor zomer van 2016-2017. Wil jij meer zien van de Magista’s met sok? Bekijk dan onze pagina voetbalschoenen met sok.

Spark Brilliance Football Pack Magista

Nike Mercurial Superly Brilliance Pack

Het pareltje van Nike: De Nike Mercurial Superfly 5! Deze voetbalschoenen worden o.a. gedragen door CR7, Anwar El-Ghazi en Zlatan Ibrahimovic. Ben jij een échte dodelijke en technische voetballer? Dan is dit dé schoen voor jouw nieuwe voetbalseizoen 2016-2017! Shinen gegarandeerd!
Spark Brilliance Football Pack Superfly

Nike Tiempo Brilliance Pack

Een opvallende verschijning. Deze Tiempo schoenen zijn speciaal ontwikkeld voor verdedigers met een fluwelen techniek. Zie jij jou die aanvaller al uitkappen en een geniale bal van achteruit sturen op de spits uit jouw team?

Spark Brilliance Football Pack Tiempo

Het moge wel duidelijk zijn, de Nike Brilliance Pack zijn zeker gaaf en écht een aanrader voor de liefhebber! De nieuwste technologieën zorgt ervoor dat jij jouw tegenstander altijd te snel af bent en perfecte balbehandeling hebt!

Benieuwd geworden? Bestel jouw Nike Brilliance direct!

START HET SEIZOEN MET KORTING

Summer Sale

DIT VIND JE OOK VET

DEEL DIT ARTIKEL