Sportieve giveaways zijn de nieuwe favoriete en opvallende cadeaus van bedrijven

 

Ben jij op zoek naar een leuk cadeau voor jouw sportclub, ben je als bedrijf sponsor van een team of sportclub of zoek je als bedrijf een cadeau voor jouw werknemers of andere partners? Denk dan eens aan een bedrukte waterfles of bidon. Met deze sportieve giveaway ondersteun je zo klanten, relaties en werknemers in hun sportieve doelen en maak je zo een statement dat duurzame cadeaus en sportieve en mentale fitheid zo voor jou en jullie als bedrijf hoog in het vaandel staan.

 

Hoewel het altijd leuk is om van een bedrijf promotiemateriaal te ontvangen, is het tegenwoordig wel steeds belangrijker aan het worden om iets te geven of te ontvangen waar mensen daadwerkelijk wat aan hebben en wat niet direct wordt weggegooid. Als bedrijf moet je tenslotte ook je steentje bij dragen aan het verminderen van wegwerpplastic en overmatig afval. Tegelijkertijd is ook het blijven laten maken van wegwerpgadgets zonde, met het uitdelen van materialen die lang meegaan krijg je veel langdurende gratis reclame! Een uitkomst hiervoor is het laten bedrukken van bidons. Hier laat je niet alleen mee zien dat je groene stappen onderneemt, maar ook steun je zo sportieve initiatieven van zowel clubs als persoonlijke sportdoelen van werknemers.

Veranderingen met betrekking tot reclame

Een goed voorbeeld van de veranderende verhouding met betrekking tot reclamemateriaal zagen we deze zomer bij La Vuelta die dit jaar in Utrecht startte en enkele etappes naar Breda trok. Waar het bij veel wielerrondes gebruikelijk is om promotiemateriaal en leuke gadgets in allerlei soorten en maten uit te delen waren er dit jaar veel strakkere richtlijnen vanuit de Nederlandse organisatietak voor dit soort wegwerpartikelen. Ook waren alle wagens in de stoet benzinevrij en voorzien van groene slogans. Er werd gesproken van een heuse “groene karavaan.”

Wegwerpartikelen? Vanaf 2024 een no-go

 

Kantoren, bedrijven en horeca moeten er ook aan geloven, de regels op het gebruik van plastic wegwerp bestek, bekertjes en borden worden in 2024 uitgebreid naar een verbod. Dit heeft grote gevolgen voor jouw kantineartikelen en cadeaus voor klanten, partners en werknemers. Ook over kerstpakketten moet bijvoorbeeld beter worden nagedacht. Het personaliseren van een herbruikbaar item is de manier om zo iets leuks te doen voor en mee te geven aan jouw klanten of werknemers. We zetten de leukste en sportiefste giveaways voor jou op een rijtje!

Een bedrukte bidon of waterfles

We noemden hem al, de bedrukte bidon! Steeds meer mensen verschijnen met herbruikbare flessen op kantoor, in de sportschool of nemen deze onderweg mee. Dit is niet alleen een leuk aandenken, maar door het (hopelijk) vele gebruik van deze fles is het ook een vorm van reclame! Het laten bedrukken van bidons of flessen is een steeds populairder cadeau van bedrijven. Het komt natuurlijk ook altijd van pas!

Andere bedrukte sportartikelen met jouw naam

Ook leuk om weg te geven: zweetbandjes, sporttassen of at home equipment voor het sporten met jouw naam of logo er op. Mocht er weer een periode van lockdowns aanbreken kunnen jouw werknemers ook thuis lekker aan de gang. Bekijk het aanbod bij Promofit eens, zij hebben een ruim aanbod sportartikelen en kantoorartikelen naast bidons en waterflessen om te laten bedrukken.

Wil je helemaal afstappen van het geven van fysieke cadeaus, maar wil je wel je klanten of werknemers blijven supporten in hun sportieve doelen? Geef dan korting op sportscholen en zwembaden of organiseer sportdagen of een dagpas bij een sportclub waar zij van gebruik kunnen maken. Korting op bedrijven die bijvoorbeeld proteïneshakes of groene smoothies maken of een pakket met een gezond assortiment zijn natuurlijk ook superleuk om weg te geven.

Kortom, het is niet moeilijk om je als bedrijf op een duurzame manier in te zetten en uit te spreken over het belang van sporten. Persoonlijke cadeaus van jouw bedrijf zoals een sportfles zijn niet alleen een leuk en handig cadeau voor klanten en werknemers, ook maak je hier stiekem een beetje reclame mee in publieke ruimtes waarheen zij ze meenemen. Wil je helemaal afstappen van het geven van materiele cadeaus? Denk dan aan een leuke ervaring, zoals een dag samen sporten, permanente bedrijfskorting bij een sportschool of toegang tot gezonde shakes, smoothies en andere gezonde items.

sportbidons

START HET SEIZOEN MET KORTING

Summer Sale

DIT VIND JE OOK VET

DEEL DIT ARTIKEL