Top 10 Voetbalshirtjes 2016-2017

FootballMAG.nl brengt jou vandaag de top 10 voetbalshirtjes voor 2016-2017. Zit jouw favoriete shirt of club erbij? Laat het weten in een reactie onderaan de pagina!

We beginnen bij de nummer 10 en tellen langzaam af naar de nummer 1 en méést verkochte voetbalshirts voor seizoen 2016-2017.

“Wat zijn de meest verkochte voetbalshirtjes in 2016?”

Bekijk ook het ajax shirt 2021 en ajax uitshirt 2020-2021.

De top 10 nieuwste voetbalshirts 2016-2017

10. Tottenham Hotspur Shirt

Dit Tottenham shirt is natuurlijk populair geworden door de Nederlander Vincent Janssen. De oud Spits van AZ zal komend seizoen spelen in onderstaand shirt in de Premier League.

 

Tottenham hotspurs 2016-2017

9. Atletico Madrid

Dit zwarte Atletico Madrid shirt draagt zoveel passie en respect met zich mee dat wij dit Atletico uitshirt wel in de top 10 moésten zetten.

Atletico Madrid Uitshirt 2016-2017

8. Feyenoord Rotterdam

Rijen dik stonden ze voor de fanshop bij de Kuip. De Feyenoord supporters liepen massaal uit voor dit blauwe uitshirt. Heb jij hem al in je bezit?

Feyenoord thuisshirt 16-17

7. Inter Milaan

Met de komst van ‘Koning Frank’ naar Internazionale is de shirtverkoop weer flink aangetrokken. Denk jij dat Frank de Boer de ooit ‘Topclub’ Inter Milaan weer op de rit gaat krijgen? Aan het shirt gaat het niet liggen!

Inter milaan thuisshirt 2016-2017

6. Ajax Amsterdam

Natuurlijk mag Ajax niet ontbreken. Met de 3 bekende sterren op de voorkant van het shirt en met de komst van Hakim Ziyech moeten de Amsterdammers een valse start in de competitie en Champions League zien goed te maken!

Ajax uitshirt 2016-2017

5. Manchester United

Zlatan ‘Baas’ Ibrahimovic is bij iedere club waar hij heeft gespeeld kampioen geworden. Gaat het hem ook lukken bij Manchester United onder Mourinho? Dit uitshirt van Manchester United is ieder geval van A tot Z door Zlatan goedgekeurd 😉

Manchester united uitshirt 16-17

4. Bayern München

Klassiek. Dat is wat dit shirt uitstraalt. Prachtige rust. Dit uitshirt van Bayern München is eigenlijk nog maagdelijker dan het wit van Real Madrid.

Gaat Bayern dit jaar weer shinen?

Bayern munchen uitshirt 16-17

3. Arsenal FC

Wellicht wel het meest populaire shirt in Engeland. Dit gele uit tenue van de Gunners is daar zó ontzettend populair dat Puma haar productie nog even aan kon scherpen.

Zie jij Arsenal na jaren van teleurstelling kans maken op de titel in Engeland?

arsenal uitshirt 16-17

2. PSG 

Ondanks de Koning ‘himself’ is vertrokken naar ManU gaan deze shirtjes als (Sorry, FIFA fans) warme broodjes over de toonbank. Wij denken dat PSG dit jaar ondanks de teleurstelling dat Zlatan is vertrokken gaat shinen in de Champions League. Dit PSG thuisshirt is in ieder geval ontzettend Nice!

PSG thuisshirt

1. FC Barcelona

Natuurlijk..the one and only. FC Barcelona. MSN. Nou Camp. Priméra Divison. Moeten we nog meer woorden hieraan vuil maken?

Neymar, Suarez en Leó Messi gaan er dit jaar weer een spektakelstuk van maken. Ga jij dit klassieke shirt van FC Barcelona toevoegen aan je collectie?

barcelona-16-17-thuisshirt

Bestel jouw favoriete shirt direct via een van onze partners in de zij balk of wanneer je de website op een mobiel apparaat bezoekt, kijk onderaan de pagina voor een link naar jouw favoriete voetbalwinkel.

Je besteld jouw favoriete shirt uit deze top 10 natuurlijk online. Of ga jij teveel betalen voor jouw favoriete shirt?

START HET SEIZOEN MET KORTING

Summer Sale

DIT VIND JE OOK VET

DEEL DIT ARTIKEL