Top 5 zaalvoetbalschoenen voor het nieuwe seizoen 2016-2017

Met zorg geselecteerd: De top 5 zaalvoetbalschoenen voor het nieuwe seizoen 2016-2017.

1. Nike Mercurial Vapor XI IC – Spark Brilliance Pack

De Nike Spark Brilliance Mercurial Vapor wordt misschien wel de meest populaire zaalvoetbalschoen voor het komende seizoen. Wat een opvallende kleuren. Ga jij met deze dodelijke voetbalschoenen de verdediger helemaal doldraaien? Deze kicksen worden o.a. gedragen door giganten als: Cristiano Ronaldo, Alexis Sánchez, Zlatan Ibrahimovic en Kevin De Bruyne!

Nike kinder zaalvoetbalschoenen 2016-2017

Bestel jouw Nike kicksen direct bij Voetbalshop.

2. Nike Hypervenom Phade II Neymar Jr “Ousadia e Alegria”

Deze Neymar zaalvoetbalschoenen zijn de eerste kicksen ooit voor Neymar gemaakt. Neymar zal hoogstwaarschijnlijk de beste speler ooit worden wanneer CR7 en Messi een einde maken aan hun carrière. 1 ding is zeker: Neymar is een toptalent met onweerstaanbare acties, dribbels en is verschrikkelijk snel.

 

Nike kinder zaalvoetbalschoenen 2016-2017 neymar

Bestel de Neymar zaalvoetbalschoenen hier.

3. adidas – X 15.3 IN Zwart/Wit/Groen

Deze adidas kicksen zijn de zaalvoetbalschoenen versie van niemand minder dan Gareth Bale. De Walesman gooit hoge ogen op het EK in Frankrijk en laat al zijn tegenstanders het achterste van zijn tong zien. Met zijn snelheid en meest krachtige schot van de hele wereld laat Gareth Bale je elke keer weer versteld staan!

adidas kinder zaalvoetbalschoenen 2016-2017 bale

4. adidas – X 15.3 IN Oranje/Rood/Zwart Kinderen

 

Deze indoor zaalvoetbalschoenen Adidas X 15.3 zijn speciaal bedoeld voor dodelijke voetballers. Spelers die niet te volgen zijn, altijd gekke acties maken en hun directe tegenstander helemaal gek maken. Ben jij zo’n type die niet te controleren is? Dan zijn deze adidas zaalvoetbalschoenen écht wat voor jou!

adidas kinder zaalvoetbalschoenen 2016-2017

5. Nike – Magista Ola IC Wit/Zwart/Roze Kinderen

 

Deze zaalvoetbalschoenen staan symbool voor dit voorjaar. Dit is dé schoen om na deze zomer in de sporthal te dragen. De klassieke witte uitstraling in combinatie met de ‘echte’ zaalzool geeft deze Magista een klassieke zaalvoetbalschoenen ‘look’.  Ben jij dominant in de zaal en heb jij de bal altijd onder controle en strooi jij met passes? Dan is de 5e schoen in deze top 5 zaalvoetbalschoenen 2016-2017 echt wat voor jou!

nike kinder zaalvoetbalschoenen 2016-2017 magista

 

START HET SEIZOEN MET KORTING

Summer Sale

DIT VIND JE OOK VET

DEEL DIT ARTIKEL