Ace 16.1 Shock Blue Semi Solar Voetbalschoenen 2016

Vandaag lanceerde adidas de nieuwste colorway van de Adidas Ace voetbalschoenen. De Ace 16.1 Shock Blue Semi Solar. 

Wij nemen ze voor je onder de loep.

Adidas Ace Voetbalschoenen Shock Blue

In januari kwam adidas met haar nieuwste model. Inmiddels is de wereld bekend geraakt aan de Adidas Ace 16.1 en is dit model zelfs niet meer weg te denken van de velden. Voetballers als Özil en Arjen Robben laten wekelijks zien dat de Adidas Ace voetballers laat toveren met de bal.

Deze donkerblauwe ‘shock blue’ adidas voetbalschoenen met sok hebben dezelfde techniek als de eerste lancering van de voetbalschoenen. Enkel de kleur is dus anders.

Toch is dit een reden om de donkderblauwe adidas voetbalschoenen te kopen. Dit maal dus geen fel groen of roze strepen, nee. Gewoon klassiek, Navy blauwe voetbalkicksen die ontzettend stoer zijn.

Ace 16.1 Shock Blue Semi Solar

Structuur van de Adidas Ace Voetbalschoen 16.1

Ingezoomd zien de adidas ace voetbalschoenen er zo uit. Wat je ziet is duidelijk een structuur die zorgt voor meer grip op de bal. Dit zorgt ervoor dat je de wreef over een dusdanige controle over de bal geeft dat jij de bal zo uit de lucht plukt.

In vergelijking met allereerste Adidas Ace 16.1 is deze voetbalschoen net wat lichter en ook zijn de noppen zo gespreid onder de voetbalschoen dat deze ook op natte ondergrond een zo’n goed mogelijke grip geeft.

Ace 16.1 Shock Blue Semi Solar_2

Verkooppunten & Prijs

De adidas Ace 16.1 is te koop voor zowel kinderen als volwassenen. In maten kun je hierin denken van 28 tot en met maat 50.

Qua prijs kun je het beste terecht bij onze partners welke je rechts in de banners ziet. Je kunt op de banner klikken om direct doorverwezen te worden naar diens website.

  • Prijs kids: €49,99
  • Prijs volwassenen: €60 tot en met €250

Klik hier om direct naar de Adidas Ace pagina te gaan van:

Wij geven deze voetbalschoenen 4 sterren. Wat geef jij?

 

 

START HET SEIZOEN MET KORTING

Summer Sale

DIT VIND JE OOK VET

DEEL DIT ARTIKEL