Top 3 Adidas voetbalschoenen zonder veters 2021

De top 3 Adidas voetbalschoenen zonder veters 2021 vind je in dit artikel!

Wij van Footballmag hebben de top 3 Adidas voetbalschoenen zonder veters 2021 gemaakt, zodat jullie up to date zijn over welke van deze het beste zijn! Voetbalschoenen zonder veters worden steeds populairder. Adidas is al jaren bezig met het produceren en designen van deze schoenen. Prof voetballers als Lionel Messi, Paulo Dybala en Gabriel Jesus lopen al een tijdje op deze veterloze voetbalschoenen. Wij van Footballmag hebben een top 3 gemaakt van de beste veterloze voetbalschoenen van Adidas, zodat jij op dezelfde schoenen kan lopen als deze wereldtoppers.

De Adidas voetbalschoenen zijn de perfecte schoenen voor iedereen die houdt van een comfortabele schoen met de perfecte prijs-kwaliteit verhouding en mooi design.

Bekijk ook zeker de voetbalschoenen met sokje.

Adidas voetbalschoenen

3. Adidas Predator Freak.3

Adidas-Predator-voetbalschoenen-zonder-veters

De Adidas Predator Freak.3 is dé schoen voor de controleur. Deze schoen is een ware icoon en gevaarlijker dan ooit. De magische iconische Adidas Predator is niet alleen maar een schoen maar meer dan dat. Topschoen Adidas Predator Freak.3 is in een nieuw jasje gestoken en wordt momenteel gedragen door de beste controleurs ter wereld. Denk aan een Paul Pogba, Mesut Özil of een Ivan Rakitic. O.a. door de Demonscale 2.0 heb je een veel betere effect en betere controle. Dus ben jij die controleur op het voetbalveld, dan is deze schoen perfect voor jou!

Je hebt de Adidas Predator 3 in de kleuren blauw, oranje, grijs en geel.

2. Adidas Copa Sense.1

Adidas-Predator-voetbalschoenen-zonder-veters

Met de nieuwste Adidas Copa Sense.1 kan jij met je voetbalintelligentie jouw skills laten zien op het voetbalveld. De voetbalwereld is al gezegend met spelers die op gevoel het mooiste laten zien op het voetbalveld. Denk aan spelers als Paulo Dybala of Joao Felix. Met de nieuwste Copa Sense.1 haal jij dezelfde skills als deze spelers in jou naar boven en ben jij elke tegenstander elke keer een stapje voor.

1. Adidas X Speedflow+

Top 3 Adidas voetbalschoenen zonder veters 2021

De nieuwste Adidas X Speedflow+ is dé schoen voor de snelle spelers onder ons. Deze schoen bevat Engineered Agility Cage zorgt voor veel ondersteuning en stabiliteit op jouw hoge snelheden. De X Speedflow+ is een mix van de oude X Ghosted en de Nemeziz. Door deze combinatie word jouw snelheid en wendbaarheid naar een hoger niveau getild. Deze eigenschappen geven spelers als Lionel Messi en Gabriel Jesus een onmiskenbaar voordeel.

Meer fan van Nike dan Adidas? Bekijk dan hier de nieuwste Nike Voetbalschoenen van 2021-2022.

Voetbalschoenen zonder veters online bestellen

Zoals al eerder vermeld worden voetbalschoenen zonder veters steeds populairder. Top spelers als Lionel Messi, Gabriel Jesus en Paulo Dybala zouden niet anders meer willen. En dat zou jij ook moeten hebben, elke keer struikelen over je veters of veters die loslaten in de regen en het modder het is tijd dat dat voorbij is. De Adidas voetbalschoenen zonder veters is voor de keeper uiteraard ook ideaal, dan hoef jij niet elke keer je handschoenen uit te doen als je veters weer vervelend loskomen.

Wil je als keeper zijnde perfecte handschoen bij deze schoen? Kijk dan op goede keepershandschoenen 2021 !

Wil je deze per se van Adidas? Kijk dan ons blog over keepershandschoenen Adidas 2021

Voetbalshop

 

START HET SEIZOEN MET KORTING

Summer Sale

DIT VIND JE OOK VET

DEEL DIT ARTIKEL