CR7 Nike Mercurial Superfly Natural Diamond

De nieuwste CR7 voetbalschoenen zijn weer uit gelanceerd door Nike. Vanaf 22 maart zijn de schoenen van Cristiano Ronaldo te koop.

Nieuwe CR7 Voetbalschoenen 2016

Deze blauwe ‘nightmare’ voetbalschoenen zijn wellicht wel de mooiste voetbalschoenen voor de Portugese voetbalster ooit gemaakt. Waar eerder al de Savage Beauty en bijvoorbeeld de zilveren schoenen Ronaldo deden ‘shinen’ op het voetbalveld is het nu de beurt aan de Natural Diamond’

CR7 voetbalschoenen

CR7 Nike Mercurial Superfly Natural Diamond

De bovenlaag van de Mercurial CR7 Superfly kicksen met sokje is donkerblauw. Deze handtekening voetbalschoen van bevat zogenaamde schaduwen op de voetbalschoen. Het zilverkleurige Nike teken van de voetbalschoen valt goed op en past perfect bij de voetbalschoen.

Het CR7 logo staat op de hiel van de CR7 schoenen gegraveerd. Ook deze is zilverkleurig.

Deze schoenen zullen de laatste Superfly voetbalschoenen zijn die gebaseerd zijn op de oude ‘look en feel’ van de Superfly generatie.

De voetbalschoenen van Cristiano Ronaldo zijn te koop v.a. €300 als je de uitvoering met sokje wilt kopen. Zonder sokje is de voetbalschoen te koop vanaf 49,99 bij de gerenommeerde online voetbalwinkels.

Koop je favoriete voetbalschoenen Nú bij Unisportstore.nl

Neem gerust een kijkje via de banner bij een van onze partners voor de laatste en nieuwste voetbalschoenen.

Ps: Wist je dat er een website bestaat speciaal voor voetbalschoenen met sokjes en Cristiano Ronaldo?

> CR7Voetbalschoenen.nl <

Bekijk hieronder het filmpje van Cristiano Ronaldo’s nieuwste voetbalschoenen.

https://www.youtube.com/watch?v=SWmxtvgpfuU

Over Cristiano Ronaldo

Ronaldo is een natuurtalent pur sang. Niet voor niets trok de jonge super al op zijn 12e leeftijd van het plaatsje Madeira naar een van de grootste steden van Portugal, Lissabon. Dit pakte niet verkeerd voor de jonge Ronaldo uit, hij viel op met zijn snelheid, spel én techniek en verdiende een transfer naar Manchester United.

Rest is natuurlijk geschiedenis, Ronaldo, inmiddels samen met Lionel Messi de beste voetballer ter wereld. Om die reden introduceerde Nike dan ook deze ‘handtekening’ schoen voor CR7. Miljoenen kinderen zien de grote Cristiano Ronaldo als hun voorbeeld.

De reden van deze Natural Diamond is het ongelooflijke doorzettingsvermogen van de Portugese superster. De drang naar succes van de Portugese superster is van ongeëvenaard niveau.

Nike haalt de inspiratie uit dit tweede hoofdstuk van Cristiano Ronaldo’s route naar sterrendom, en komt daarom met deze nieuwe Mercurial Superfly kleurenvariant. Het bovendeel van de schoenen is gemaakt van een stijlvolle combinatie van blauw en navy, en de Nike Swoosh en het CR7 logo op de hiel zijn gemaakt met een glinsterend design. Voor het geval je het design niet echt diamant-achtig vond…

Laat in een reactie weten wat jij van deze CR7 voetbalschoenen vindt!

START HET SEIZOEN MET KORTING

Summer Sale

DIT VIND JE OOK VET

DEEL DIT ARTIKEL