Neymar Voetbalschoenen 2016-2017

Dus jij bent op zoek naar de voetbalschoenen van Neymar da Silva Santos Júnior – alias Neymar J.?De Braziliaanse superster van F.C. Barcelona heeft een contract bij Nike. Elk kwartaal speelt de linkeraanvaller van de Catalanen op nieuwe voetbalschoenen.

Op deze pagina vind je informatie over de nieuwste voetbalschoenen van Neymar voor het seizoen 2016-2017. Waar wij je antwoord op geven? Wij geven je graag antwoord op de volgende vragen:

  • Wat voor soort voetbalschoenen draagt Neymar tijdens het seizoen 2016-2017?
  • Hoe heten de schoenen van Neymar JR.?
  • Waar koop ik de voetbalschoenen van Neymar goedkoop?

LET OP: Deze pagina wordt regelmatig ge-update zodra het laatste nieuws betreft de Neymar Voetbalschoenen 2016-2017 bekend is!

Update: De nieuwste Witte Phantom 2 voetbalschoenen van Neymar! Bestel op de voetbalschoenen met sok pagina.

Wite neymar voetbalschoenen jordan 2016

Nieuwste voetbalschoenen van Neymar

De nieuwste voetbalschoenen van Neymar zijn die gemaakt in combinatie met een legende, Michael Jordan, een Amerikaanse basketballer. Niet zomaar een overigens, de beste die Amerika ooit heeft gekend.

Neymar zal onderstaande voetbalschoenen dragen tijdens de Olympische spelen in Brazilië deze zomer.

Neymar X Jordan

Deze voetbalschoenen heten officieel: Neymar X Jorden. Deze Nike Hypervenom Phantom II Neymar X Jordan editie zal exclusief te koop zijn via Unisportstore.

Neymar Voetbalschoenen 2016-2017

Normaal gesproken worden de voetbalschoenen van Neymar niet alleen uitgebracht bij Unisportstore. Ook bij onze overige partners zijn deze voetbalschoenen met sokje en kicksen zonder sokje te koop. Enkele winkels die de voetbalschoenen van Neymar goedkoop aanbieden:

Extra foto:

Neymar Voetbalschoenen 2017

Deze Neymar kicksen bevatten het legendarische nummer ’23’ van Micheal Jordan. Verder is de schoen erg herkenbaar voor Neymar Fans. Zo herkennen we allemaal nog de ‘ scherpe punten’ aan de zijkant van de schoen, net als bij de allereerste Nike Hypervenom Phantom editie.

Neymar Voetbalschoenen 2016-2017 Goedkoop bestellen

Voor volwassenen zal de schoen v.a 300 euro te koop zijn. De jeugd heeft een goedkopere schoen. V.a. maat 36 t/m 38,5 kun je de nieuwste Hypervenom schoenen met sok kopen via deze pagina bij de bekende online webwinkels!

Deze winkels geven jou gelukkig Gratis Retourrecht zodat je de schoen gratis terug kunt sturen, als de schoen niet past!

Wil je graag zelf vergelijken? Bekijk dan onze pagina met sok voetbalschoenen.

Geef jouw mening over de schoenen van Neymar hieronder!

Tip: Bekijk ook eens de officiële fanpagina van Neymar: www.neymar10.nl

START HET SEIZOEN MET KORTING

Summer Sale

DIT VIND JE OOK VET

DEEL DIT ARTIKEL