Nieuwe Nike Mercurial Superfly 2016-2017

Nike lanceert een nieuwe lijn Nike Mercurial Superfly 2016-2017 voetbalschoenen.

Unisportstore was voor jou van de partij voor de presentatie voor deze gloednieuwe kicksen.

Nike Mercurial Superfly 2017

Het eerste wat direct opvalt wanneer je nieuwe Superfly voetbalschoenen met sok in je handen hebt is het feit dat ze ongelooflijk licht zijn. Deze voetbalschoenen zijn lichter dan de vorige modellen van Nike en zijn dan ook de lichtste Nike voetbalschoenen ooit gemaakt.

Nike Mercurial Superfly 2016-2017 FootballMag

Wat daarnaast enorm opvalt is de zool van de voetbalschoen. Op het eerste gezicht niet iets waarvan je verwacht dat dat direct zal veranderen. Daar dacht Nike anders over.

Normaal gesproken zijn de Nike Mercurial Superfly noppen (en dus ook de vorige Nike Mercurial Superfly 4) volledig glad. De nieuwe noppen zijn totaal niet glad. Ook de bovenlaag, zoals hieronder afgebeeld is totaal niet vlak.

De richels geven je meer grip en zullen jouw balcontrole naar een ongekend niveau tillen. Ben jij klaar voor volgend seizoen?

Nike Mercurial Superfly 2016-2017 FootballMag

Je hebt hierdoor meer grip met de vernieuwde noppen technologie. Je kunt op deze manier gemakkelijker accelereren en dus sneller wegdraaien bij je tegenstander.

Sneller afremmen met je voetbalschoenen

Wat erg opvallend is, is de nieuwste techniek waar Nike zich op heeft gestort. Het afremmen na een snelle sprint. Niet direct iets waar jij aan denkt wanneer je voetbalschoenen gaat kopen.

Echter is de nieuwe voetbalschoen zo ontwikkeld dat je na een sprint direct stil kunt staan en kunt omdraaien om bijvoorbeeld de bal te veroveren van je tegenstander.

Op het eerste gezicht is de nieuwe Superfly 5 dus écht heel gaaf! Bij de vorige Mercurial voetbalschoenen met sok dachten we nog, wordt het ooit nóg beter? Ja dus. Nike blijft gewoon innoveren en heeft met deze lichtgewicht voetbalschoenen wederom goud in handen.

Verkooppunten voetbalschoenen met sok

Uiteraard zijn de voetbalschoenen met sok ook online gewoon te koop. Bekijk onderstaande winkels of zij jouw favoriete voetbalschoenen op voorraad hebben!

Bekijk hieronder de volledige (3 minuut) durende video van Jakob van Unisportstore.

Wat vinden jullie ervan? Geef je aantal sterren onderaan!

START HET SEIZOEN MET KORTING

Summer Sale

DIT VIND JE OOK VET

DEEL DIT ARTIKEL